Hoş geldiniz,akran sayılırız.Sitede bademle ilgili epeyce bilgi mevcut.Lakin teretdüt lüzumunda Uzmansel bölümünde soru sorabilirsiniz.Ancak yerinizin miktarını,rakımını,su durumunu ve diğer coğrafi özellikler ile toprak yapısını belirtiniz.Mutlaka toprak analizi yaptırınız.
Sayın yontar bu site bilgilendirmek ve bilgilenmek için kurulmuş bir sitedir tabiiki hay hay ne demek ama eskişehirde iseniz orada orman bakanlığının çok mükemmel bir fidanlığı ve ve o fidanlığında çok kaliteli ve karakterli bir müdüresi var onlarla bir görüşün tanışın derim. Birde il tarım müdürlüğünden biraz bilgilendirme alın biz size yardıma onların gözlerinden devam edelim saygılar sunarım. Bir garip kardelen
oncelıkle cevabınız ıcın tesekkur ederım. gereken yerlere gıttım fakat tatmınedıcı bır cevap alamadım.cevız ıcın erken don ıcın sans dıyorlar.badem ıcınde ekenlerle bır gorusun dıyorlar yanı netıcede bır yatırım olacak.bendetoprak analızı yaptıracagım,su sorun olacak gıbı kuyu malıyetını arastıracagım,, damlama kredısı varmı ,kısaca buradan tecrubelı arkadaslardan yardım ısteyecegım. su anda 20donumekmeyı planlıyorum malıyetı ne olur,saygı ve sevgılerımle
Comment