fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahçesel ayağına ne sıkıyor?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bahçesel ayağına ne sıkıyor?

Bu kaynağı görmek için yetkilendirilmemişsiniz.
    Ne demek?Giriş de yaptık.Gizli örgüt mü burası?Türk Ordusu Ayağına Kurşun Sıkıyor!başlıklı yazıyı neden okuyamıyorum?
    Aslında bahçesel kafasına kurşun sıkıyor!!

Cevap: Bahçesel ayağına ne sıkıyor?

Sayın Tonguc, Bu yazı site yayın politikamıza uygun olmaması nedeniyle yayından kaldırılmıştır. Bu nedenle tüm üyeler olarak yazıyı okuyamıyorsunuz. Durum bundan ibarettir. Saygılarımla

Comment

Yazının kaldırılması iyi haber,zira başlık hoşuma gitmemişti.Keşke e mailden de bu başlık kaldırılsaydı.Boşuna zaman harcadık.

Comment

Anlayışınız için teşekkür ederim. malesef bizim içinde istemediğimiz bir netice oldu bu durum...
        Sitemizin işleyişinde bu mail oluşturulduktan sonra spam olarak işaretlenmemesi için tüm üyelere gönderilme süresi bir haftayı hatta 10 günü bulabiliyor. Saatte 100 email gönderiliyor. Tüm üyelerimize gönderilmek üzere otomatik ve aynı içerikte oluşturulan maillerde bu linkler gönderildikten sonra, yazı yayından kaldırıldığı için böyle bir rahatsızlık söz konusu olmuştur. Özür dileriz. Saygılarımla

Comment

Sayın selsararac ,hazır şikayet varken bende şunu belirteyim.Ben de herkesin bayramını kutlamak için bayram adlı başlık açtım amma ,ne bayram ne seyran.İyi bir kullanıcı degilim ,acaba ondan mıdır anlayamadım ,kendi tebrigimi bile göremedim.Selamlar.

Comment

Sayın fs290, https://gardensel.com/tr/ linkindeki sayfada mesajınız bulunuyor. Saygılarımla

Comment

hocam çok özür dilerim ben hep manevi huzur bölümüne baktım,genel konular bölümünde olacagı aklıma gelmedi.hakkınızı helal edin.selamlar.

Comment

Working...
              X