fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar Bahcesel Ailesi!!!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhabalar Bahcesel Ailesi!!!

Gurbetten Selamlar!!!
    Bu siteyi kuran ve katilimda bulunan tüm arkadaslara tesekkürler. Aranizda olmak
    icin kendi kendime dedim: <bekleme...> hemen kaydini yap!
    Kayit olmadan önce söyle bir göz attim, hakikaten hemen hemen aranilan bir cok konular mevcut.
    Almanya'dan katiliyorum. Tabiatin bize verdigi güzelliklerden her sekilde yararlanip
    zevkini cikarmak sahane oluyor, bahcemdeki ciceklere kendim gibi bakar ve deger
    veririm, onlar solmaya basladiginda benimde yüzüm solar, gözlerimi hüzün sarar...
    Her birinin ayri ayri ve cesit cesit resimlerini cekip bakmaya doyamam.
    =Doganin bize ihtiyaci yoktur, ama bizim dogaya ihtiyacimiz vardir=

Cevap: Merhabalar Bahcesel Ailesi!!!

Sayın waterlily55, sitemize hoşgeldiniz. Daha gelir gelmez, iyi bir forum kullanıcısı olmanız dikkatimi çekti.

Comment

Waterlily55 Hoş geldiniz. Bahcesel sizlere inşallah vatan hasretini giderecek bir durak olur.

Comment

Sayın waterlily55, sitemiz bahcesel'e hoşgeldiniz.....

çektiğiniz bahce resimlerini fotoselde görmek isteriz....

Comment

Beni böyle icten karsiladiginiz icin kalpten tesekkürü borc bilirim.
          Bilmemek ayip degil, ögrenmemek ayip demis atalarimiz, dogamizda
          o kadar güzellikler var ki; elimden geldigi kadar faydalanip bilgimi
          arttirmaya calisiyorum.
          Burada bilgilerime bilgi katacagimdan da yüzdeyüz eminim.

Comment

Sayın Yetkili ;
            Değerli Bahçesel Üyeleri ;
            Saygıdeğer Üreticiler ;
            1960 yılı ile birlikte Nano kelimesi ile başlayan ve daha sonra dünyada araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde yatırım yapmaları ile bilinen Ülkelerdeki süregelen “ teknolojik gelişmeler “ Nano teknolojik üretim" lerin küresel pazara çıkması ile kendini gösterirken , Ülkemizde çok sonraları eş zamanlı olarak “ yenilikçilik , sürdürülebilir pazarlama kelimeleride dahil olmak üzere dillerde dolaşmaya başlamıştır.Ancak her şeyde olduğu gibi tam manası ile anlaşılamadan deneme ve yanılma metodları ile aklımız karışırken ne yazık iş bu kelimelerin içerikleri daha üretim alanlarında gündemdeki yerlerini koruyamadan panik ve heyecan içerisinde olan üretici&yatırımcıda dahil nazarı dikkatlerinden kaçmasına sebebiyet vermektedir.Aslı tabii ki böyle değil.Bir başka deyişle yenilikçilik , sürdürülebilir pazarlama ve nano teknoloji kesinlikle kenara atılması gereken kelimeler olmadığı gibi , devamlılıkları daimi kendini koruyacak derin içerikli ve uzmanlık gerektiren önemli konulardır.
            Yenilik adına ; nano teknoloji , nano teknolojik bir üretimin, sürdürülebilir pazarlama içerisinde faaliyet oluşturarak, üreticinin tecrübeleri ile işlenen tohumun verime dönüşmemesi için hiçbir sebep yokken…fikri sabitler ve geleneksel metodlar içerisinde durmak ne ile ifade edebilir.Ve ön yargılar ile tamamlayarak mış gibi davranıp hayal alemi içerisinde yaşamı sürdürmenin ne alakası var .Şartlardır zorlayan diyebilirsiniz.Hal böyle iken Üreticinin , bugün Ülkemize gelen ve zamanlaması bir ilki tarif eden, yani tüm gelişmiş Ülkeler içerisinde eş zamanlı ithalatı sağlanan, Nano teknoloji ile üretilmiş NANO-GRO maddesinin ORGANİK GÜBRE olması ile belki başlangıçta bir veya daha fazla Üreticinin ilgilenmesi , gelecekte ise VERİM ve VERİMLİLİK adına ,gerek sebze, gerek meyva gerekse tahıl üretimimizde kar ve karlılık , zaman ve zamanlama,pazara giriş erkencisi veya erkencilik adına neler kazandıracağı düşünülürse, bir gün ürünümüz NANO-GRO yu bugün anlayıp idrak ederek üretimine geçirenler tabiî ki takdir ile anılacaklardır.
            Ancak TUNÇLUER TEKSTİL LTD.ŞTİ.’nin “ Nano-Gro “ “ bitki gelişim düzenleyicisi “olarak imal edilmiş bir ORGANİK GÜBRE ‘nin Türkiyemize Diğer gelişmiş Ülkeler ile aynı zamanda Ülkemize sunucusu olarak ÜLKEYE KATKILARI asla göz ardı edilmeyecektir.
            Saygılarımızı sunarız ;
            TUNÇLUER TEKSTİL LTD.ŞTİ.

Nano-Gro ; nano teknolojik üretim metodları ile U.S.A / Florida menşeii’nde üretilmiş “ bitki gelişim düzenleyicisi” ORGANİK GÜBREDİR.

Bilgi ve İlgilerinize arz olunur…
            Not :İş bu konuda oluşan sorularınızı gerek mail gerekse fax’ımıza iletim yaparak bu konuda bilgi alabilirsiniz…Açıklık ve içtenlik ; günümüz Küresel ticareti içerisinde en önemli “ etik ticari “yaklaşım şeklidir.

http://www.agronano.com
            http://www.babykua.com
            http://www.babykuashop.com
            http://www.tuncluer.com

Comment

Working...
            X