fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhabalar

Bende yeni katildim bu siteye ama hala dogru durust nasil kullanacagimi anlamis degilim.
    Sevgili arkadaslar arada sirada mesajlarinizi beklerim.
    Bende Kamanda Ceviz ciftligim var bilgileriniz dusuncelerinizi yardimlarinizi beklerim.

Simdiden tesekur ediyorum.

Saygilar Sevgiler hepinize

Cevap: Merhabalar

merhaba sayın sarac teşekkur ederım bende yenı uyelerdenım benım hobı bahçem var bır çok meyva ağacı yetıştırıyorum ayrıca hayvanlarım var bıtkıler ve hayvanlarla zaman geçırmeyı sevıyorum bahçemde yetıştırmek ıstedığım bazı bıtkıleri bulamıyorum örneğın mavı yemış fıdanını n erde bulabılırım ben artvınlıyim bızım bolgede zaten doğal olarak yetışıyor fakat ben aşılı fıdan ıstıyorum bırde pepıno bıtkısının veyme vermesı ıçın ne yapmam gereklı bolca çıçek açmasına rağmen hıç meyva tutmuyor teşekkur ederım

Comment

Hepinize iyi akşamlar aranıza yeni katıldımbitkileri ve sizleri tanımaktan menun olacağım fotoğrafcıyım bahçeye karşı son günlerde aşırı ilgi duydum bilgilerinizi paylaşmaktam onur duyarım

Comment

Bahçeye bitkilere karşı benim de çok ilgim var, toprakla oynamak bana mutluluk veriyor,
        ben bahçeyle toprakla ilgilendiğim zaman bana huzur geliyor psikolojik olarak rahatlıyorum.
        şehir hayatı çok sıkıcı en güzeli bahçeye bol bol zaman ayırmak..

Comment

Hoş geldiniz. Bağ-Bahçe ile uğraşmak eski tarihlerden beri bir şifa olarak hekimlerce tavsiye edilmiştir. İnsanların ruhunu en güzel dinlendiren ve her türlü stresten uzak tutan bir meşguliyet. Özellikle yaşı biraz geçmiş olan insanlar kahvehanelere veya başka yerlerde zaman öldürme yerine en kısa zamanda kendisini bir bahçeye atsın.

Comment

Working...
          X