fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapalama Makinesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Çapalama Makinesi

Merhaba,yaklaşık 3500 m2 bir alana çim ekimi yapacağız.Zemin düz,çok az eğimli bazı yerler.Toprak sert olduğu için üzerine dere kumunu serdikten sonra çapalamamız gerekiyor.Bu işlem içim ve bir kereye mahsus olmak üzere kullanılacağından hem ekonomik hem de bu işimizi sorunsuz çözecek bir makina bakıyoruz.Baktığım makinalar
    1)Pubert primo pro2 honda GX1600 1164 TL
    2)Pubert primo elite subaru motor 1200 TL (bu makina için 1000 m2'ye kadar deniyor,bu ne demek yani 3500 m2 alanı bölüm bölüm çapalasak ne olur?bu 1000 m2 bir günlük perfonmansı mı ifade ediyor?
    3)Bertoloni 222 GX160 1286 TL
    4)Grillo 3500 Honda 2200 TL
    bana çok acil yardımcı olursanız sevinirim 1-2 gün içinde alım yapmam gerekiyor şimdiden teşekkürler

Cevap: çapalma makinası

Nereden yazdığınızı bilemiyorum. Dediğiniz şartlarda makina satın almaktansa civardaki makina sahiplerine bu işi gördürmek daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Comment

Ben İzmir'den yazıyorum.Yaklaşık bu fiyatlar istedikleri için en azından makinamız olur diyoruz.Bu durumda birini seçmek gerekirse ne önerirsiniz?Bu makinalar hakkında hiçbir fikrim yok.Şanzımanlı ve kayışlı makina arasında ne fark var kayışlılar daha ucuz seçilemez mi?

Comment

Bir iki kullanım için makina almak, onu kullanmaya alışmak zor bir seçenek gibi geliyor bana. Yinede herşeye rağmen makina alacağım ve kullanacağım diyorsanız, yakınlarda servisi olan şanzımanlı bir makina almanızı öneririm.

Comment

Cevap: Çapalama makinası

Bu makinelerin hiçbirisi işinizi görmez yaklaşık 2-3 bin lira fiyatlı olup işinizi ömürlük görebilecek makine olarak size Bertolini 403 çapa makinesi ve bahce traktörünü tavsiye ederim.

Comment

Cevap: Çapalama Makinesi

ARKADASLAR BEN KAMA 910 9 BEYGIRLIK CAPALAMA ALDIM CALISTIRMASI İPLİYDI ILK AY İCİNDE İP TERTİBATIYLA SORUN YASAMAYA BASLADIM YAKLASIK BIR YILDIRDA CALISTIRAMIYORDUM MARJLI YAPTIRAYIM DEDIM ARASTIRDIM YAPILAN MASRAFIN DEĞMIYECIGINI ANLADIM VE BOZUK BIR CAMASIR MAKINASININ MOTORUNU VE KASNAGINI BENIM CABALAMAYA TAKTIM 1 KW LIK BIR 100 TL LIK JENARATOR İLE HARİKA SEKILDE CALISTIRMAYI BASARDIM İSTEYENLERE FOTOLARI GÖNDEREBİLİRİM
            100 TL LİK MALIYETLE MARJLI OLDU HEMDE KENDI PROJEMLE YAPAMAZSIN OLMAZ DIYENLERE INATTTTT HEMDE BALGIBI OLDU

Comment

Cevap: Çapalama Makinesi

KÖKSAL73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ARKADASLAR BEN KAMA 910 9 BEYGIRLIK CAPALAMA ALDIM CALISTIRMASI İPLİYDI ILK AY İCİNDE İP TERTİBATIYLA SORUN YASAMAYA BASLADIM YAKLASIK BIR YILDIRDA CALISTIRAMIYORDUM MARJLI YAPTIRAYIM DEDIM ARASTIRDIM YAPILAN MASRAFIN DEĞMIYECIGINI ANLADIM VE BOZUK BIR CAMASIR MAKINASININ MOTORUNU VE KASNAGINI BENIM CABALAMAYA TAKTIM 1 KW LIK BIR 100 TL LIK JENARATOR İLE HARİKA SEKILDE CALISTIRMAYI BASARDIM İSTEYENLERE FOTOLARI GÖNDEREBİLİRİM
              100 TL LİK MALIYETLE MARJLI OLDU HEMDE KENDI PROJEMLE YAPAMAZSIN OLMAZ DIYENLERE INATTTTT HEMDE BALGIBI OLDU
              Köksal arkadas motorun ipini kasnaga sararken kasnagin boslugunu aliyormusun? COK olmasi lazim cekiyormusun? Gazi hafif acip sanziman bosta ve emniyet kolu basilmis olmali. Ipi cok kuvvetli ve hizli sekilde cekmek lazim.
              Benim YET 510 7-8 ay calismasa da 1 cekiste calisiyor. Yine de kasnaga elektrik motoru ile nasil gücü aktardin merak etdim dogrusu.

Comment

Working...
              X