fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bazı Ağaç Fidelerine İhtiyacım Var

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Bazı Ağaç Fidelerine İhtiyacım Var

Merhaba,

Aşağıdaki fidanlara ihtiyacım var. Yardımcı olabilecekler iletişime geçerse sevinirim.

1- Chimonatbus praecox (Kış Güzeli)
    2- Magnolia grandiflora (Manolya)
    3- Magnolia soulangena (Yaprak döken manolya)
    Şimdiden teşekkür ederim.

Zeliha Güreşen

Cevap: Bazı ağaç fidelerine ihtiyacım var

ağaç aş den bulabilirsiniz. alibeyköy eyüp

Comment

İlginize teşekkür ederim, iletişime geçeceğim

Comment

Sevgili ZELİHA, adet ve miktarlarını söylerseniz size yardımcı olabilirim.

Comment

Merhaba Selahattin Bey,

İlginize teşekkür ederim. Bahsetmiş olduğum fidanlardan bana 1'er adet gerekli. Bahçeme dikeceğim. Çok büyük olmaları gerekmiyor. Yerlerinde büyüsünler. Benim için önemli olan cinsleri iyi olsun. Toprağa geçireceğim için sonradan iyi gelişmedi, çiçeği olmadı gibi problemlerden dolayı yerinden sökmek istemiyorum.
          Gerçi siz mesleğiniz icabı benden daha iyi bilirsiniz, haddimi aşmak istemem ama fidanların temininde özellikle dikkat etmeye çalıştığım biriki mevzuuyu belirtmek isterim. Hem bilgilerimin doğruluğunda bir yanlışlık varsa beni uyarın lütfen.
          1- Kış Güzeli (Chimonatbus praecox)(Aralık-ocak ayında açan hoş kokulu, sarkık formlu, açık sarı renkli çiçekli,çiçeklerin ortası kahverengi-mor, çiçekler)
          2- Manolya (Magnolia grandiflora) (Bildiğim kadarı ile yaprakların alt kısmı kahverengi ve kadife gibi olanlar çiçek bakımından daha verimli oluyor.)
          3- Yaprak döken manolya (Magnolia soulangena) (Özellikle çiçekleri pembe-beyaz, katmerli, laleye benzeyen formda olandan istiyorum. Bildiğim kadarı ile başka renkleri de var.)

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu arada sanırım Bursa'dasınız. Bir Bursa' lı olarak tekrar teşekkürler.

Saygılarımla,

Zeliha Güreşen

Comment

Tarim ve Bahe Malzemeleri e-Ticaret Merkezi Online Alis Veris adresinden temin edebilirsiniz kargo ile adrese teslim gönderiyorlar.

Comment

Zeliha hanım temin edemezseniz benimle özel mesaj sistemiyle iletişim kurunuz size yardımcı olurum.

Comment

Working...
              X