fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhabalar;

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Herkese Merhabalar;

Ben Bursadan Yalçın Zengin Oyak-Renault emeklisiyim.Şehirde beton binaların ve oto egzoslarının ve gürültüsünden bıkmış birisi olarak yazıyorum.Toprak ve bahçe işlerine bir özlem olduğu için bu işler ile ilgilenmeye karar verdim.
    Kişisel bazı konularımı açmam gerekirse Oyak-Renaultt'ta çalıştığım yıllarda psikolojik bir depresyon geçirdim.Fabrikada robot bakımcısı olarak çalıştığım dönemlerde bazı arızalar ve işler ağır gelmeye başladı.Ve böyle bir rahatsızlığa yakalandım.3 yıldır aldığım tedavi ile sağlığıma tekrar kavuştum Allaha çok şükür.
    Tekrar geride yaşadıklarıma dönmemek için benim meşgul ve bir işler ile ilgilenmem gerekiyor.Bu seneple tarla bağ ve bahçe işlerini kendime meşguliyet olarak seçtim. Ama meyve ve sebze yetştiriciliği üzerine fazla bilgim yok.
    İnşallah sizlerdeen bu konuda yardım alacağımı ümid ediyorum.Selamlar....

NOT:Robot nedir,ne iş yapar diyen arkadaşlara örnek bir linki aşağıda verdim.Merak eden olursa inceleyebilirler....

Güzel örnek muhakkak bakınız.:http://video.google.com/videoplay?docid=8318454258464864580#docid=77805083 17330885167

Cevap: Herkese Merhabalar;

Hoşgeldiniz..

Comment

Sayın BUR.BAL, sitemize hoşgeldiniz. Her zaman sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Yayın amacımız bahçe işlerine yeni başlayanların yanında olmak ve sorunlarına hiçbir karşılık beklemeden çözüm üretebilmektir. Saygılarımla

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sayın BUR.BAL, sitemize hoşgeldiniz. Her zaman sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. Yayın amacımız bahçe işlerine yeni başlayanların yanında olmak ve sorunlarına hiçbir karşılık beklemeden çözüm üretebilmektir. Saygılarımla

Sayın Selsaraç Hoşbulduk,Bu arada Kurban Bayramınızı da kutluyorum. İlerleyen günler içersinde karşılıklı olarak siz ve forumda ki diğer arkadaşlar ile de bilgi ve teknik olarak görüşmek dileği ile saygılarımla. Hoşçakalın....

Comment

biomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hoşgeldiniz..

Hoşbulduk Teşekkür ederim.Selamlar,Görüşmek dileği ile...

Comment

Hoş geldiniz. Emekliliğin tadı ancak bahçelerde meyve sebze yetiştirmekle çıkarılır.Sizlere neşeli ve huzurlu bir ömür dileklerimle.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hoş geldiniz. Emekliliğin tadı ancak bahçelerde meyve sebze yetiştirmekle çıkarılır.Sizlere neşeli ve huzurlu bir ömür dileklerimle.

Hoşbulduk.İyi dilekleriniz için çok teşekkürler .Görüşmek üzere Selamlar...

Comment

Arkadaşım ben kompost, organik atıkların fermantasyonu, toprak çalışmalarıyla geliboludaki bahçemde belli pratiklerle deneyimler kazandım bu bilgilerimi burada paylaşımlarda bulunacak arkadaşlarla bu konuların araştımalarını ileriye götürmek istiyorum
                Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

Bilgilerinizi paylaşmanız herkesin faydasına olacaktır. Tecrübelerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyorum. Bu sitede bu konuda meraklı üyelerin olduğunu biliyorum. Saygılarımla

Comment

Solucanlar arkadaşım, bu sayfada yan tarafta bir kompost yapıcı reklamı var. Bu tür aletler hakkında bilginiz var mı?

Comment

Saın BUR.BAL önce hoşgeldiniz, sitemize gelmekle ne kadar isabetli bir iş yaptığınızı çok yakında göreceksiniz, çünkü bu site bilgi paylaşımı açısından çok değerli bir site bunu yaşayarak göreceksiniz.

Comment

merhabalar ben de aranıza yeni katıldım her türlü bahçe işiyle uğraşıyoruz aynı zamanda emekliliğe hazırlık arkadaşlar ben eskişehir sarıcakayada MAVİ LADİN YETİŞTİRECEM teşvik desteği konusunda bilginize ihtiyacım var nette pek aydınlatıcı bilgi yok bilgisi olan veya bu işi yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Comment

sadocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Saın BUR.BAL önce hoşgeldiniz, sitemize gelmekle ne kadar isabetli bir iş yaptığınızı çok yakında göreceksiniz, çünkü bu site bilgi paylaşımı açısından çok değerli bir site bunu yaşayarak göreceksiniz.

Sayın Sadocan hoşbulduk tememnnileriniz için teşekkür ederim.Görüşmek üzere selamlar.....

Comment

selam!mavi ladin yetişştiriçiliği oldukca zor ve zaman alıcı bir iştir. sarıcakaya nın nersinde yapacaksınız. rakım önemli sarıcakaya düşük rakımlı ve ılıman iklimli bir yer bana size her türlü yardımı yapmaya hazırım ancak bana toprak analizleri özelikle toprak ph sı alan büyüklüğü ( kaç dönüm yerde) açıkta mı, sera kurmayı düşünüyormusunuz, üretimi aşı ile veya tohumlamı yapmayı düşünüyorsunuz. daha önce bitki yetiştiriciliği konusunda neler yaptınız ( okudum ,gördüm,yaptım, duydum,hiç bilgim yok diyebilirsiniz) şu anda neredesiniz sarıcakayada mı ?
                            yıllarca bu konuda çalıştım sarıcakaya ya her hafta geliyorum orada ziraat yapıyorum. bu konuya bu yıl başlıyacağım birliktelikte yarar var sanıyorum . adres verirseniz gelirim.selamlar... başarılar.
                            mehmet pekin
                            ziraat yük müh.

Comment

tamer özcan kardeşim o mavi ladin reklamlarını bende gördüm baya ballı anlatmışlar ama emin olki onların dediği kadar ballı bi iş olsa bu işi sarıcakayadaki sarı cizmeli tamer özcan ağaya yedirmezler bilmem anlata bildimmi bende baya araştırdım ama öğrendiğime göre baya zor büyüyen bi ağaçmış sizde iyi araştırın vede garanti bi iş yapın derim ben yinede ümidinizi kırmak istemem bu beni m şahsi düşüncem işallah yanlış anlaşılmam

Comment

Working...
                              X