Merhaba doğayı seven arkadaşlar.Ben de birçoğunuz gibi emekliyim. Turizm Bakanlığı' da 30 yıl görev yaptıktan sonra 11 ay önce emekli oldum. Günümün büyük bir bölümünü, yeni aldığım apartman dairesinin bahçesine ayırıyorum. Bahçem daha çok yeni, şimdilik çöplük olmaktan kurtardım. Baharda; birkaç yatık ardıç ve gül diktim. Ayrıca fidelerini diktiğim kasımpatlarımda çok güzel açtı. Çiçek yetiştirmeye çok meraklıyım. Yetişmiş olanları dikmek yerine, çelik ve tohumundan üreterek, yani yoktan var ederek sahip olmak, beni daha çok mutlu ediyor.Sizlerden, bu konuda çok destek alacağımı umuyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MERHABA
Collapse
X
-
Cevap: MERHABA
Sayın Ankaralı Sitemize hoşgeldiniz. Seviyeli ve nazik Mesajınız için teşekkür ederim. Sitemizden büyük fayda göreceğinizi umuyorum. Yalnız kayıt olurken vermiş olduğunuz mail adresinizi halen kullanmaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Comment
-
Cevap: MERHABA
Ben de sizlere teşekkür ederim. Fayda göreceğim konusunda hiç kuşkum yok. Mail adresimi şimdilik kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Değişiklik olduğunda mutlaka bilgilendiririm.
Ayrıca, sitenizden yardım almak istediğim veya paylaşmak istediğim konularda resim gönderebiliyormuyuz. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Comment

Comment