fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhaba

Halen görevde olan askerim Hozatta görev yapıyorum.8yıldan beri memleketim olan Malatyada görev yaptım.30 dönüm bahçem var kayısı ağırlıklı meyve bahçem var.Doğayı bahçeyi yeşilliği çiceği böceği hepsini severim ve ilgiliyim.Bu siteden faydalanacağımı düşünüyorum.İlerde emekliliğimi bahçemle uğraşark geçirmek istiyorum.
    Bu siteyi kuranlara teşekkür ediyorum.

Cevap: Merhaba

Sn apricotman. Hoş geldiniz. faydalı paylaşımlarda bulunmanız umuduyla.

Comment

merhaba ben askerden yeni geldim Bundan sonra ilgileneceğim konular genellikle meyvecilk üzerinedir.bu sitede kazanacağım çok şey var.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Comment

Hoş geldiniz.Rahmetli babamın da kayısı bahçesi vardı.Ceviz ağacı gibi çok büyük gövdeleri vardı.Onları yere düşmeden toplamak ve değerlendirmek o zamanlar çok zordu.Bu iş şimdi Malatya’da daha düzenli yapılıyor ve pazarlanıyor.Geçen hafta Antalya da ki tarım Fuarında Malatya Darendelilerin kurduğu kooperatifin kaysıdan elde edilen değişik ürünlerinin tanıtımı vardı.Çok memnun oldum ve sevindim rahmetli babam aklıma geldi.

Comment

merhabalar
          evet kayısıcılık malatyada büyü bir sektör ve devlet desteği olmadan devam eden bir üreticilik. Çok zor ve meşakkatli.Ben de benim iradem dışında gelişen olay neticesinde kayısıcılığa başladım.İdealim 3-4 dönümlük bir bahçede hobi olarak yapmaktı ama büyük bir ile devam ediyoruz.Babanıza da ALLAH RAHMET EYLESİN.

Comment

Working...
          X