şimdi yan tarafta bitane ürün var ilaç ciropaid bu ilacı deneyipte sonuç alan varmı ben ziraatçılara sordum tarım ilacı satanlara onlarda böyle bi ilaç yok şimdi açıkçası internet üzerinden satış olduğu içinde güvencesizim yani güvenemiyorum bu ilacı kullanan vrmı weya bilgisi olan yani geçen sene -1 derecede cevizleri soğuk vurdu bu ilaç çok az bir fark bile sağlasa bizim bir sürü ürünümüzü kurtrır yni o -1 derecelik ısıyı 2 derece rtıracak etki yapsa veya -1 dereceye dayanacak şekilde yapsa ağaçları yeter yani çok az bile olsa etkisi yeterli zaten cevizlere bu yaz üzerine küçük yağmurlama kurduk ne kadar etkili olur bilmiyruz denemedik ama ikisi bir etkili olurmu onu soracktım
yani merk ettiğim bizim cevizlerin alt dallarını vurdu soğuk ma üst dalları vurmdı ama dörtte bir ürün anca aldık yani dalların bazılarını vurdu bazılarını vurmadı yani yan yana iki dalın birini vurdu birini vurmdı demem oki ilç birazdaha direnç sağls yeter gibi şimdi bu konuda bilgisi olan varmı
yani merk ettiğim bizim cevizlerin alt dallarını vurdu soğuk ma üst dalları vurmdı ama dörtte bir ürün anca aldık yani dalların bazılarını vurdu bazılarını vurmadı yani yan yana iki dalın birini vurdu birini vurmdı demem oki ilç birazdaha direnç sağls yeter gibi şimdi bu konuda bilgisi olan varmı

o yüzden zirai ilaç satanlara sordum neyse bi şekilde bulurum yinede sağolun
Comment