aleykum selam bahçeselciler ben acizzane arıcıyım çiçek ve agaclara ilgim ondan . çalışan bir işciyim umarımsizlerden cok şey ögrenecegim görüşmek dilegiile selamlar
Hoş Geldiniz Şen İsmail Hacı:İnşallah Soyadınız gibi ömrünüz boyu şen olursunuz.Ben bu sitenin Arıcı'lık Uzmansel danışmanıyım. Kendim KIRŞEHİR'liyim.Kışlatma amacıyla arılarımı MERSİN iline götürdüm.Bereketli ve sağlıklı yıllar dileğimle...
merhaba tabiatcı bey bennim arılar polatlıda aralık ayı olmasına ramen havalar malum arılarımızı nasıl bahara cıkaracagız kışlık bakımnı yaptım keklerinide verdim ama mevsim her seneki gibi deyil ne yapmamı önerirsiniz birde propolise merak sardım nasıl degerlendirim diye saygılar. yeni yılınız bereketli hayırlı olsun.
Öncelikle Hoş geldiniz;tesbitiniz doğru.Arılar havanın iyi gitmesinden dolayı çalışmakta,buda iyi bir şey değil,Zira çalışma demek içerdeki besini tüketmek demek.Bu nedenle içerdeki besini kontrol ediniz vede kek vermeye devam ediniz.Elinizde kovana verilicek bal varsa,kovana takviye verebilirsiniz.Tabi eğer kovanda yiyicek azalmışsa.Propolise gelince;Şu an bazı marketler ve ilaç yapanlar alabilir.Yüzdeki sivilceler için doğal ilaç.Bu arada tazesini hap büyüklügünde yutabilirsiniz.selamlar.
Comment