fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ceviz fidanı temin

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ceviz fidanı temin

ben CHANDLER cinsi fidan temin etmek istiyorum kendi bahçene fakat bu fidan üreticlerine birtürlü güven vermiyor bana gerçkten dürüs bir üretici lazım biln ler yardıncı olursa sevinirim

Cevap: ceviz fidanı temin

Size özel mesaj atdım bakınız.

Comment

kendin aşıla ne demek güvenemiyorum adamlar yılarca emek veriyo 3 - 5 sene sen gitmişin güvenemiyom reklam eder gibi olmaz böyle

Comment

taha bey aramaz bie allah biliyo ölesine konu açmıştır

Comment

kardeş git il veye ilçe tarım müdürlükleri satıyo onlarla bi konuş yardımcı olurlar veya bu sitede çok insan var ceviz yetiştiren güvenilir onlarla konuş onların tanıdığı arkadaşları var sana yardımcı olur site görevlileri seni yönlendirirler ama yinede o adamların fidanı yok satıyo ellerinde varmı yokmu bilemem birde özelime yazdığın mesaj yanlış ters biz burda insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz ve bu işi yaparkene hiç bi karşılık beklemiyoruz neyse uzatmıyorum

Comment

Bu ileti reklam amaçlı olduğu belirlendiğinden dolayı silinmiştir. İlanlarınızı İLANSEL bölümüne verip, ihtiyaç duyulan kişilerle de gerekli bölümlerden vermiş olduğunuz ilanın linkini paylaşabilirsiniz.

Comment

herkese selamlar,
              15 gündür bir ceviz tutkusu sardı bizleri,ticari kısmı belki cezbediyor ancak hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi onunda yok ,yani sadece bu isteği ve bahçe kurma arzusunu, ticari olarak açıklayamayız işi samimi sevmekle ilgili kısımıda var diye düşünüyorum ve bu konuda yardıma ihtiyacımız var kırşehir bölgesinde 100 dönüme bahçe planımız mevcut chandler ,şebin veya kaman türü düşünüyoruz.Sanırım fazlada bir seçenek yok.Arazide su mevcut, benim merak ettiğim birden fazla türü bir sistem dahilinde aynı tarlaya dikmek sizce uygun mudur.?

Comment

herkese selamlar,
                15 gündür bir ceviz tutkusu sardı bizleri,ticari kısmı belki cezbediyor ancak hiçbirşeyin garantisi olmadığı gibi onunda yok ,yani sadece bu isteği ve bahçe kurma arzusunu, ticari olarak açıklayamayız işi samimi sevmekle ilgili kısımıda var diye düşünüyorum ve bu konuda yardıma ihtiyacımız var kırşehir bölgesinde 100 dönüme bahçe planımız mevcut chandler ,şebin veya kaman türü düşünüyoruz.Sanırım fazlada bir seçenek yok.Arazide su mevcut, benim merak ettiğim birden fazla türü bir sistem dahilinde aynı tarlaya dikmek sizce uygun mudur.?

Comment

woodworking Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  herkese selamlar,
                  100 dönüm araziyi birkaç bölüme ayırıp bahçeyi ona göre kurmak olabilir, örneğin 25 dönümünü Kaman, 25 dönümünü Şebin gibi. Fakat 4-5 çeşidi rastgele karışık dikerek bahçe kurarsan yarın ağaçlar büyüdüğünde hasat ederken hepsi çorba olur....

Comment

Aynı türü özelliklede geç çiçeklenen çeşitleri dikmek daha mantıklı ve tercih edilen ancak sadece eğer daha önceden kurulmuş çeşit bahceleri varsa onları etüt edip bu şekilde karar vermek lazım aksi takdirde sizin söylediğiniz karışık bahce daha makul.

Comment

selehattin abi sen gerçekte yabancı ceviz bahçesi ile kurulu ceviz bahçesi gördünmü nette anlatılan özellikler doğrumu? yani yetişkin yabancı ceviz bahçesi varmı türkiyede?

Comment

Çok yakında o bahcelerde bir tv kanalında çekim yapacağız gözlerinle kendin göreceksin forum böcüsü.

Comment

ya abi kerkez bişiler söylüyo kim ne derse bizde ona inanıyoruz kimisi chandler cevizi için salkım ceviz diyolar 10 12 gibi ama ortalıkta öle bir görüntü yok birde abi ben bu cevizi bulamıyorum sen yardımcı olurmusun yönlendire bilirmisin gerçekten güvene bileceğimiz keşke bir şirket olsa çünkü o ceviz için söylenenler gerçekten doğruysa bence 15 lira fiyat az bile gibi geliyo bana ama söylenenleri anlatılanları gösterecek gerçek bilgiler olsa keşke:S adamlar buralarda 5 liraya chandler ceviz satıyolar :S milleti kazıklıyolar halbuki aşısı bile yok yani chandler cevizi nerde bulabiliriz para no problem dermişim az alacağımda ondan fazla lazım deyil denemek amaçlı birkaç ağaç lazım abi ben geçen sene ilki tane aldım kurudular ama ben uyanıklık yaptım sera içine koydum sera içinde çok önceden yapraklandılar gerekli soğuklamayı alamadılar:S herhalde öle oldu kurudular derken yavaş yavaş oldu öle soğuktan korumak için seraya koydum ama zaten o ağacın soğuklara ihtiyacı varmış

Comment

aslında abi bizim şebin ve yalova cinsi cevizler var onları her sene bahar donları öldürüyor verimi 5te bire falan düşürüyo:S o yüzden araştırıyorum yabancı cevizler geç yapraklandığı için icab ederse bu cevizler bizim buralara uyum sağlaya biliyorsa ilerde yerli cevizleri yabancı cevize kalem aşısı ile çevirme gibi bir proje var kafamda ondan forum böcüsü oldum ama yabancı ceviz bulamıyom hiç:S hiç görmedimde şimdi birisiyle anlaşsam bi kumar oynayıp cevizleri chandlere çevirsek büyük risk ve asla oynayamıyacağımız bir kumar öle arştırıyom göremiyom hep okuyom aslında abi sana bir sır vereyim şimdi ceviz nasıl dikilir diye arştırıp devletten destek alıp yerli ceviz dikenler bundan on sene sonrada cevizi bahar donlarından koruma yollarını araştıracaklar

Comment

ARKADAŞLAR CEVİZ HATI YADA MEHMET SÜTYEMEZ OLARAK GİRİN İNTERNETDEN ÇEŞİTLERİ VE ÖZELLİKLERİNİ GÖRÜN DERİM BİRDE SÜTYEMEZ HOCAYLA GÖRÜŞÜN YARDIMCI OLUR

Comment

Working...
                              X