fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selamlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• selamlar

istanbuldan sevtap ben.
    siteye yeni katılıyorum.herkese selamlar..

Cevap: selamlar

Hoş geldiniz.İlgi alanınızı ve bilgi paylaşımı konunuzu yazarsanız yardımlaşma daha kolay olur .

Comment

ben peyzaj mimarıyım..
      bitkinin teminiden bakımına ve uygulanma alanına kadar herşeyi ile ilgileniyorum..)
      bu aralar özellikle çatı bahçelerine ve yerli üretimde ağırlıklı olan-temini-adedi rahat bulunabilen yapraklı ve ibreli ağaç türlerine sardım...
      teşekkürler..

Comment

selam
        süs bitkileri konusunda her türlü yardıma hazırım üretim,temin,bakım,hastalıkları ,yetiştirme ortam istekleri kullanım alanları gibi yaklaşık 30 yıldır bu konuda çalıştım ziraat müh mehmet pekin

Comment

Hoşgeldiniz arkadaşlar..

narcis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben peyzaj mimarıyım..
          bitkinin teminiden bakımına ve uygulanma alanına kadar herşeyi ile ilgileniyorum..)
          bu aralar özellikle çatı bahçelerine ve yerli üretimde ağırlıklı olan-temini-adedi rahat bulunabilen yapraklı ve ibreli ağaç türlerine sardım...
          teşekkürler..
          Sayın narcis; bizleri çatı bahçeleri hakkındaki paylaşımlarınızla bilgilendirmenizi ümid ediyorum. Çünkü oldukça ilginç bir konu..

mehmetpekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          selam
          süs bitkileri konusunda her türlü yardıma hazırım üretim,temin,bakım,hastalıkları ,yetiştirme ortam istekleri kullanım alanları gibi yaklaşık 30 yıldır bu konuda çalıştım ziraat müh mehmet pekin
          Sayın mehmetpekin, tecrübelerinizden faydalanmak isteriz..

Comment

kolay gelsin arkadaşlar.nasılsınız?

Comment

Working...
            X