fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir amacım var...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Bir amacım var...

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen bu siteyi sabota etmek için gemişsin gibi sankim herhalde madem bişiler biliyon paylaşsana neymiş kavram hataları göster bileim siteye baya hızlı girdin ama işalah sonralarıdda görürüz seni derlerya hızlı giden atın nalı seyrek düşermiş dielim göster marifetini

Sevgili Eşkiya bende senden biliyon başta azar işittim... Ama görüyorsun sitede ikazın üzerine sorular sormaya ve aktif olmaya başladım......
    Yarın hayırlısı ile tarlamızı sürdürmeye gidiyoruz.Aynı zamanda kafamızı sokacağımız yerin temel kazma işlemlerine başlıyoruz.Genel olarak yerin resimlerini çekip siteye ekleyeceğim.Bu konuda vereceğin taktik varsa şimdiden söyle yarın azar işitmiyeyim yine.....;D

Valla sitenin neşesini sen yerine getiriyorsun sanırım.Desteklerinin herkese devamını diliyorum.Selamlar.....

Comment

Cevap: Bir amacım var...

bur bal abi yok öle deyil adam siteyi küçük düşürmek isteyor gibi sankim belkide başka bi tarım sitesinin elamanıdır ben bu yüzden üsteliyom ha soruyosan benim kimseyi azarlamak gibi bir niyetim yok bu siteyle ilgili bir bağımda yok hatta sitenin sayibi bile bana bozuk sadece üyeyim daha bu sitedeki kimsenin adını bile bilmiyorum sadece lakaplarını biliyom çoğunun yüzünü bile görmedim benimki sadece bilgi alış verişi olsun diye burdayım birde kış günü canım sıkılıyo yapacak iş güç yok fazla ondan hatta bu gün can sıkıntısından yağmur çamur demedim bizim çok uzakta bir baraj var ama yürürsen uzak oraya gittim orada yazın birtane ağaç görmüştüm ardıç ağacı biliyosan sarı küçük meyvesi oluyo ben onu çok severim onun dibinde yavru ağaçlardan kazdım tarlaya dikeyim diye bulunsun diye yani can sıkıntısı birde bilgi alış verişi birde burası sanal alem olduğundan sallamak kolay oluyo gerçek hayat olsa bi insana karşı böyle konuşulamaz birde sitedeki çoğu arkadaşı çok samimi buldun o yüzden onlar bana çok yardım ettiler sorularıma yanıt bulmamda ben de onlara yardımcı oluyom onların cevap vermeye yetişemediği gereksiz sorulara ben cevap buluyom yani bende gereksiz adam gibi bişi oluyom aslında bizim arkadaşlar çok kibarlar o yüzden kimseyi kıramıyola bende o yüzden sitenin ikinci dili oluyom onları söyleyemediğini ben söylüyom gibi bişi şimdi onlar birine karşı sert yazı yazsalar olmaz ama ben yazarsam bi sorun olmaz çünkü ben site kurucusu deilim sadece üyeyim anladıysan yani birde bazı kişilerin soru soruş üslubu hiç hoş deil sanki babalarının uşağı varmış gibi soruyola veya yazı yazıyola ondan yani önce bi işi yapacaksan mesela senin gibi samimiyetini göstermen lazım sonra soru sormalısın gibi

Comment

Working...
      X