Arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Evimde çiçek ve çeşitli bitkiler yetiştiriyorum.Bilgisayar kullanmaktan pek anlamadığım için oğlum bana yardım edecek.Ve sizlere katılacağım.Hepinize iyi forumlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhabalar
Collapse
X
-
Cevap: Merhabalar
yurdanur arkadaş bişi soracaksan konuyu kenddin aç meselabaştan konu aç yani bi başık koy bu sorunu oraya sor ama yinede bodur meyvecilik yapman baya mantıklı bişi çünkü azyerden daha fala ürün aıyosun mesea bizim yarı bodur elmalar var biz bunarın bodur oldunu bilmeden dikmiştik o yüzden araları mesafeleri çoktu 6 ye 7 metre gibi osa gerek ama baktıkki tarlanın ömrü boşa gidiyo aralarına birer sıra daha şeftali diktik yani diyeceğim oki bunların bodur olduğunu bilseydik aynı tarlaya 2 katı bekide daha fazla ağaç dikerdik şimdiye kadar kazancı 2 ye katanırdı ama ağaçlar büyüyünce farkettik şeftaliler daha 2 senelik ama ağaçlar 10 snelik bimem anlata bildimmi yani bodur ema dikerek çok verim ve ürün aırsın normal elmaya göre ha bide almalara gelince çok verimli emalar birde soğuktan fazla etkilenmiyola deyişik cins mesela pazar yerinde birtek bizde var o elmadan
bilmem anlata bidimmi ama senin istediğin ağaç temin etmekse ne ağacı dikmek istediğini söyle önce ha bana kalırsan ben im tarlam osa cevizle kiraz yetiştiririm ama sitedeki uzman arkadaşlar hepsi ağaç yetiştiriyo sana yardımcı olurlar her konuda
Comment
-
Cevap: Merhabalar
Selam arkadaşlar bende forma yeni katıldım ve yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum . Emekli bir istanbullu olarak doğayı seven biriyim 1000 m2 bahçem var toprakla uğraşmayı seviyorum uzman arkadaşların bilgilerinden yararlanmak bizleri mutlu edecektir şimdiden teşekkürler
Comment

Comment