fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selam

Ben leonardit ile ilgili bayilikler oluşturuyorum. Bu işle uğraşırken kendimi organik tarım ve peyzajın içinde buldum. Başka sitelerde güzel dostluklar kurdum. Toprakla uğraşmak bana çok keyif veriyor. Boş zamanlarımda masa tenisi oynuyor ve turnuvalara katılıyorum.

Cevap: Selam

sn.Behramkale
    aramıza hosgeldiniz güzel paylaşımlar dilegiyle....
    sizin konuyla ilğili yazımıza isterseniz göz atınız

Comment

h.g kardeşim emin olki doğru yere geldin zaten türkiyedeki toprak üzerine en kıyak site bizimki işallah seni herzaman aramızda görürüz

Comment

Cevap için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz konuyu okudum. Çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık.
        Bizim ürettiğimiz leonarditin toz, granül ve kalsiyom kaplı çeşitlerimiz var. Ayrıca hidrolize ediyoruz ve özel kurutma ünitemiz sayesinde nemimiz % 4,34 cıvarında. Yanı bir farklılığımız var. Bilgilerinize Saygılarımla,

Comment

teşekkür ederim bende doğru yere geldiğimi düşünüyorum. Şimdilik herkeze merhabalar

Comment

Cevap için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz konuyu okudum. Çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık.
            Bizim ürettiğimiz leonarditin toz, granül ve kalsiyom kaplı çeşitlerimiz var. Ayrıca hidrolize ediyoruz ve özel kurutma ünitemiz sayesinde nemimiz % 4,34 cıvarında. Yanı bir farklılığımız var. Bilgilerinize Saygılarımla,

Comment

Working...
            X