fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Süt Sığırcılığı ve Döllenmeme Sorunları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Süt Sığırcılığı ve Döllenmeme Sorunları

iyi günler arkadaşlar ısparta yalvaç ilçesinde süt sığırcılığı yapmaktayım ve işimide severek yapıyorum ilk başladığım 1998 yılından bu güne birazda araştırma yönü ile ilgilenip yeni bir şeyleröğrendim ilk başladığım yıllar hayvanlardaki döllenme sorunu idi 4-5 defa aşılama yaptırıp tutmayan o güzelim hayvanlar direk ya takas yada kesime gidiyordu başıma gelen bir olay 1998 yılında almış olduğum düvelerden özellikle bir tanesi şaka değil tam 17 defa tohumlama yaptırdım ama tutturamıyordum ben bu konudan dert yanarken bir arkadaşla tanıştım ve bana bir formül verdi allah razı olsun ondan hayvanıda kaybetmek istemiyordum çok kalitelibir hayvan ve kızgınlık gösterdiği dönemde bu formülü uyguladım 18. aşıydı yaptırdığım ve başardııım en sonunda hayvanım 13 ay sonra tekrar hamile kalıp doğumunu yaptı işte o günden beri bütün hayvanlara bu formülü uygulayıp hamile kalmalarını sağlıyorum çevremede ücret karşılığında bu işlemi yapıyorum geç döllenen veya hiç kızgınlık göstermeyen hayvanlarınız varsa arayın yardımcı olalım
    email [email protected]
    gsm 5454815634 /5392482778
    bu şekilde sorunu olan arkadaşlarımız yazsınlar bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım
    Siz isterseniz hayvanlarınız yılda bir yavru verir
    referanslarımdan bazıları MEHMET BUĞDAYCI damızlık sığır ve manda yetiştiricisi hayvanı 6 defa aşılandı tumuyordu benim uyguladığım formülle şu an 45 günlük gebe diğer hayvanlarına uygulanacak 05385120567 ALİ BOLAT KARLIDAĞ Damızlık sığır yetiştiricisi 10 baş hayvanı tutmuyordu aynı yöntemle hayvan döllendi ve doğumunu yaptı05358854607 HAKKI GÜLCEMAL 20 sağmal hayvanlarına uygulama yapılıyor 5344104958 MURAT GÜLBAŞ Damızlık sığır yetiştiricisi 23 sağmal hayvanlarına devamlı uygulanıyor maddi veya zaman kaybı sıfır 05356862202 ve daha buraya yazamayack kadar çok uygulamalarımız oldu allaha şükür işimizin ehliyiz sıkıntı yok
    başımdan geçen bir olay 2004 yılında bir arkadaşın hayvanına bu uygulamayı yaptım hayvan çok güzel ve değeri de baya var süt verimi yaklaşık 50 litre günlük benim uygulamamdan sonra hayvan döllendi fakat arkadaşımız hayvandan gelen her ay gelen carayı boğa carası hayvanın boş olduğunu zannederek çevredeki arkadaşların ve benim ısrarlarıma rağmen doğumuna 15 gün kala kesime götürüyor hayvan kesiliyor ve buzağı çıkıyor hayvandan eh işte üzüldü ama ne fayda

Cevap: Süt Sığırcılığı ve Döllenmeme Sorunları

helal olsun bahsettiğin yöntem hayvanın arka kısmında yani rahiminin alt kısmında nohut büyüklüğünde bir şey var onu kesip oraya tuz basmakmı yani rahimin ucunda aslında bu yöntem işe yarıyo ama yaramadığıda oluyo

Comment

o dediğin olabilir arkadaşım ama her zaman geçerli değil benim yaptığım ayrıca bir karışım formül.. tutmayan hayvanlarda özellikle kendi hayvanlarımın tamamında kullanıyorum..saygılarımla ....

Comment

güzel bi iş ozaman arkadaşım bence git ilk patentini al yoksa elinden kaparlar önce o karışım her neyse kendi üzerine al sonra baktılar gerçekten güzel bi yöntemse iyiyse zaten ilaç firmalarına satarsın

Comment

evet ilaçtan sıkıntım hiç yok sebep olandan allah razı olsun pazarlamadan ziyade bana çok faydası oldu ve çevremde arkadaşlarıma faydam oluyor ve bütün türkiye genelinde bilinsin istedim inşallah olacakda çünkü bukonuda arayan çok en yakınımda dahi böyle şikayeti olanlar bu yazı sayesinde arıyorlar patent meselesi inşallah oda olacak ama zamanla

Comment

Working...
          X