fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çapa makinası

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çapa makinası

merhaba arkadaşlar, abiler; ben bayağı uzun zamandır üyeyim ama yazmak şimdi kısmet oldu. benim 6.5hp honda çapa makinam var.sanki biraz bilek gücüne dayalı bir performansı var gibi iş üretmiyormuş gibi geliyor pancar motor un 13.6 hp lik alttan ve arkadan çapalı makinaları var hangisini tavsiye edersiniz? iyi akşamlar

Cevap: çapa makinası

Forum içersinde çapa makinaları ile ilgili bir başlık var.Orada çok detaylı bilgi var bu hususda.Oraya bakarsanız geniş bilgi sahibi olursunuz.

Comment

teşekkürler

Comment

Çapa makinası arayanların dikkatine.2006 model 8.5 hp marşlı ve far lambalı alttan çapalı,lastıkleri hiç kullanılmadı romork takılır bir sezon kullandım sıfır gibi (süper zebra) orjinal lombardini motorlu makinamı satıyorum.fiatı 3750 tl cep tel 0538- 5644136.

Comment

yılmazkeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          merhaba arkadaşlar, abiler; ben bayağı uzun zamandır üyeyim ama yazmak şimdi kısmet oldu. benim 6.5hp honda çapa makinam var.sanki biraz bilek gücüne dayalı bir performansı var gibi iş üretmiyormuş gibi geliyor pancar motor un 13.6 hp lik alttan ve arkadan çapalı makinaları var hangisini tavsiye edersiniz? iyi akşamlar
          adamın çapa makinası alacak parası varda birde çapa makinası beyenemiyo

Comment

Working...
          X