fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhabalaaarrr

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhabalaaarrr

merhabalar aranıza yeni katıldım.peyzaj mezunuyum ve bitkilere çiçeklere aşırı bi sevgim var. onlar hakkında daha çok şeyler öğrenmek ve bilgilerimi güncel tutabilmek için aranıza katılmak istedim inşllah karşılıklı bol boll bilgi alışverişi yaparız

Cevap: merhabalaaarrr

merhaba seracılık okudum teknikeriyim aynı zamanda öğretmenim pancara altarnatif ürün arıyorum daha dogrusu fikir arıyorum hadi bakalım okumus yazmıs kişiler olarak devletin yaptığı haksızlıgı aklımızlan yenebilecekmiyiz yardımlarınızı bekliyorum

Comment

PEKMEZKAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      merhaba seracılık okudum teknikeriyim aynı zamanda öğretmenim pancara altarnatif ürün arıyorum daha dogrusu fikir arıyorum hadi bakalım okumus yazmıs kişiler olarak devletin yaptığı haksızlıgı aklımızlan yenebilecekmiyiz yardımlarınızı bekliyorum
      ben peyzajcıyım sebze kısmıyla pek ilgilenmedik biz o yüzden bu konuda iyi bir fikrim yok açıkçası. genel olarak proje ve tasarım üzerine eğitim aldık.süs bitkileri peyzajda kullanılan bitkiler üzerine eğitim aldık. sorunuzu araştırarak bulabilirm ama

Comment

Araziniz hakkında bir teknik elemanın verebileceği türden, yer, arazi, miktarı, rakım, sulama imkanları, pazarlama imkanları, alet ekipmanlarınız hakkında bilgi verebilirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Comment

ilginize tesekürler arkadaslar arazi 10 dönüm civarı 3 parca bir a miktar egimli yani ya damlama yada yagmurlama sulama yapılabilir tamamı egimli degil toprak yapısı bence cok kaliteli ama ürüne göre analiz yaptırabiliriz kuyu suyu ve elektirik mevcut damlama hesaplattım seker pancarına herşey dahil 10000 tl tutuyo daha kredi imkanıda var ama içimdeki bu haksizliga karsı koyma istegi aslında muhtaclıktan kurtulmak ekipman traktör havalı mibzer yagmurlama sulama sistemi gübre tanklarım falan var yanı normal ciftide olması gerekenler var pazar benim için sıkıntı kırşehirde salçalık biber yada domates aklımdan geciyo patetes aklımdan geciyo ama bu kadar iyim cok yeri halledebilirmiyim bilmiyorum ama borçlarımı ödemem için bu tarlalardan kar etmem lazım

Comment

arazi 100 dönüm pardon

Comment

Working...
            X