fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

chandler ceviz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: chandler ceviz

slm ben 100 tane şebin ve bilecik cevizi diktim 2 sene oldu diktiğim sene ürün aldım ne gibi bakılar yapıp daha kaliteli ve sağlıklı ürün almalıyım yardımcı olurmusunuz

Comment

Chandler ceviz fidanı almak istiyorum sakarya ilinde dikmek üzere (5,5 dönüm arazime) sertifikalı fidan nereden temin edebilirim acaba ?

Comment

kendi üretimimiz olan her cins aşılı sertifikalı ceviz ve badem fidanı bulunur.üretici ile alışveriş yapmak hem hesaplı hemde garantilidir.
        iletişim:0538 933 62 12

Comment

Arkadaşlar 12 dönüm ceviz bahçesi tesis ettim.Fakat bazılarında ekte fotoğraflarını verdiğim Chandler ceviz fidanı 1 yaşında olup siyah lekeler belirmiş. Bunun nedeni ne olabilir tedavisinde ne tür ilaçlar kullanılabilir teşekkürler....

Comment

merhaba ben ceviz fidanı üreticisiyim beni ararsanız size yardımcı olabilir ve gerekli bilgileri verebilirim 0539 432 34 85

Comment

BENİM DENİZLİ'DE 105 AĞAÇLIK 6 YAŞINDA PEDRO CEVİZİ BAHÇEM VAR. BU SENE AĞAÇ BAŞINA ORTALAMA 20 KG CEVİZ ALDIM. MERAK EDENLER GELİP GÖREBİLİR. AYRICA AYNI BÖLGEDE 1300 AĞAÇLIK HENÜZ 2 YAŞINDA CHANDLER BAHÇEM VAR. 1200 AĞAÇ DAHA DİKECEK YERİM VAR. BU SENE ORAYA DA CHANDLER DİKECEĞİM. TEL 5067676555. DENİZLİ BULDAN İLÇESİ YENİCEKENT KASABASI NARLIDERE VADİSİ.

Comment

Selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum Bende ceviz bahçesi yapmak istiyorum ama soğuklardan korkuyorum. Chandler in yetişme rakımı nedir. Denizli li arkadaşlar bilir Bahçeyi ÇAMELİ ne yapmak istiyorum rakım 1300 ile 1400 arası fikirlerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum. AYDIN ARAÇ kardeş vaktim olursa bahçene gelmek ve gezmek isterim.

Comment

sayın smayil ben ceviz fidanı üreticsiyim.chandler dahil bütün ceviz fidanları ile ilgili aklınıza takılan sorun ve sorulara elimden geldiğince yardımcı olabilirim.0539 432 34 85 nolu telden bana ulaşmanız yeter.saygılar.

Comment

Working...
                  X