fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Patentli cimin üzümü fidanı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Patentli cimin üzümü fidanı

sayın karabudak arkadaşım tüplü cimin üzümü üretimi yapmaktayım demiş ama ben aldım tüplü dediğimizde benim anladığım çillenmiş dikilmiş vaziyette olmasını düşünüyordum.
    fakat arkadaşımız güzel bir çalışma yapmış asma çubuklarını tüplemiş ne çili var ne de sadece çubuklar torağa batırılmış vaziyette geliyor tutarsa şansınıza
    bunuda belirtseniz alacak arkadaşlar ona göre bile bile alsalar daha iyi olur diye düşünüyorum.bizim bazı yerlerden de tüplü meyve fidanı aldığımız oluyor fidanın gövdesinden tutarsınız tüpünü sallar altın da tamamen çillenmiş oluyor

Comment

bu arada elinde tüplü cimin üzümü fidanı olan varsa almak istiyorum

Comment

özdemir 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sayın karabudak arkadaşım tüplü cimin üzümü üretimi yapmaktayım demiş ama ben aldım tüplü dediğimizde benim anladığım çillenmiş dikilmiş vaziyette olmasını düşünüyordum.
        fakat arkadaşımız güzel bir çalışma yapmış asma çubuklarını tüplemiş ne çili var ne de sadece çubuklar torağa batırılmış vaziyette geliyor tutarsa şansınıza
        bunuda belirtseniz alacak arkadaşlar ona göre bile bile alsalar daha iyi olur diye düşünüyorum.bizim bazı yerlerden de tüplü meyve fidanı aldığımız oluyor fidanın gövdesinden tutarsınız tüpünü sallar altın da tamamen çillenmiş oluyor
        çillenmiş ve çili yok kavramlarından kastınız kökleri yokmuydu onumu kastettiniz ben anlayamadım???

Comment

evet kökleri yoktu bildiğiniz çubuk toprağa batırılmış ben aldım daha sonra iade ettim

Comment

Sayın Hemşerim Ben istanbul Ümraniyede ikamet ediyorum Aslen Tercan'lıyım 2 Fidan cimin üzümü fidanı almak istiyorum mümkünse hesap numaranızı ve ne şekilde ne zaman nerden alabilirim bildirmenizi rica ederim . Memedali AYDIN

Comment

Bizim yörede tümbü derler kabarcığın siyahı, Malatya'da Arapkir karası da var, cimin üzümü tarifine uyuyor.

Comment

sn karabudak ürünün verimi nasıl

Comment

Merhaba arkadaşım. Ben cimin üzümünü pek fazla tanımıyorum. Bununla ilgili Erzincan üzümlü köyünde fidanını pazarlayan Ömer beyle görüştüm kendisinden temin edeceğim. Şeker hastalığım olduğundan dolayı bu meyveye ilgim oldu şeker oranı düşük imiş ilginize teşekkür ederim. Memedali 05333316200

Comment

bizim buralarda bu üzüme mevlana üzümü diyolar ama aynı üzümse şekeri çok az yani şeker hastaları içinmiş fazla lezzeti yok ama çok yüksek verimli ve iri tanli falan güzel gösterişli bir üzüm verimi çok yüsek olduğundan çok ilgi çekiyo bizim evin balkonunda var ama normal bir üzüme göre daha verimli ve taneleri büyük ama başka üzümde olabilir falan ama bizim evdeki siyah deyil beyaz yani hanım parmağımı ne var bizim buralarda tilki kuyruğu derler ona benzer bir üzüm

Comment

sn. karabudak elinizde fidan var mı ?

Comment

kum9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        sn. karabudak elinizde fidan var mı ?
                        2. sayfayı, okuyunca (dostların ikazıyla) bir hususu sn. karabudak'a duyurmak istedim. biz asmayı tüpte satın aldığımızda köklenmiş, dallanmış olarak alıyoruz. aksı halde satılan çelik olur, fidan olmaz.

eğer köklenmiş fidanınız varsa açık köklüde olur (iklim artık uyğun olmaya başladı) temin etmek isterim. yarel ve geleneksel asmaları yetiştirmek istiyorum hobi amaçlı.

Comment

bahçesellilere selamlar

Comment

Working...
                          X