fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Avokado Fidanı ve Kivi Ağacı Fidanı nereden bulabilirim

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Avokado Fidanı ve Kivi Ağacı Fidanı nereden bulabilirim

Merhaba arkadaşlar yazdığım konulara ve açmış olduğumtopiklere gösterdiğiniz hassaiyetten dolayı önce teşekkür etmek isterim.Çok sağolun.

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Avakado fidanı ve Kivi Ağacı fidanı ihtiyacı var.Bu kivi ağacı fidanı şu şekilde açıklama getireyim biliyorsunuzdur muhakkak.........

Asma gibi çardak şeklinde değilde normal erik ağacı veya şsftali ağacı gibi olanından arıyorum.Bu konuda bilgisi olan veya herhangi bir siteden link verecek arkadaş varsa memnun olurum .Ücretini yazarsanız elinde fidan olan arkadaşlara havale için bilgim olsun

Hepinize kolay gelsin.Selamlar,saygılar

Görüşmek üzere.....

.

Cevap: Avokado Fidanı ve Kivi Ağacı Fidanı nereden bulabilirim

O sekilde kiwi bulman imkansiz abi.Bulursunda ancak bir 50 yasinda bulursun oda bodurlastirilmis hali.Avokado diyincede onu cekirdektende yetistirebilirsiniz çok seri bir buyume gosteriyor.Ama fidaninida satin alabilirsin tabiki.Ama nerden onu ben bilmiyorum.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      O sekilde kiwi bulman imkansiz abi.Bulursunda ancak bir 50 yasinda bulursun oda bodurlastirilmis hali.Avokado diyincede onu cekirdektende yetistirebilirsiniz çok seri bir buyume gosteriyor.Ama fidaninida satin alabilirsin tabiki.Ama nerden onu ben bilmiyorum.
      Burada anlatmak istediğim ağaç gibi büyümüş olması değil di yine fidan olacak fakat büyüdüğünde ağaç gibi olacak sevgili biomer doğru anlatmışımdır inşallah.

Teşekkürler görüşmek üzere
      Selamlar...

Comment

benim babam kivi yetiştiricisi bizim oralarda fidanlara heryerde satılır avakado konusunda bilgim yok...

Comment

yazeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          benim babam kivi yetiştiricisi bizim oralarda fidanlara heryerde satılır avakado konusunda bilgim yok...

TEŞEKKÜRLER .....

Comment

Working...
          X