fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BUR.BAL abi nerelerdesin

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• BUR.BAL abi nerelerdesin

abi arı işine daldın bizi ve siteyi unuttun;D???ne ayak

Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin

Eeee... ne yapalım,geçim derdi işte.

Comment

burbal abide para çok o hobi için yapıyo macera olsun diyeonun oyak renault fabrikası var

Comment

Efendim Eşkiya geldim garı buyur gözüm kaç kovan Arı lazım ......
        Sana şunu söyiyeyim Uşak'a yakın zamanda gelicem bak haberin olsun Şu an Balıkesir Sındırgı'dayım ..... selamlar

Comment

a.s abi buyur gel gele bilirsen yarın gel bizimkiler ekmek edecekler bükme (bitme)yaptırır yeriz

Comment

şu an balıkesir sındırgı da kar var saat 22:30 marttan sonra inşallah ama kaytarmaszın işim var diye..............

Comment

Efendim bize davet yokmu? Bizde arıcıyız yanii....

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Efendim bize davet yokmu? Bizde arıcıyız yanii....

Sayın tabiatçı abim davet herkese var .Ne demek sende kırşehirdeydin sanırım...Sanada bir ziyaret yapabilirim bilgin olsun sayın ağbim....

Comment

BUR.BAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  şu an balıkesir sındırgı da kar var saat 22:30 marttan sonra inşallah ama kaytarmaszın işim var diye..............

abi işim olursa sende yardım edersin senide çalıştırırım tarlada

Comment

Ne demek efendim,Hanemiz açıktır.Ancak;şöyle yazın geliniz,size bağ-bağçe ürünlerinden ikram edelim.Hilaf değil,size isteğe göre tavukda keserim,isteğe göre tenekede tavuk yaparım,Tabi ki yanında bol salata ile caanım ayranda var.sağlıcakla kalınız.

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ne demek efendim,Hanemiz açıktır.Ancak;şöyle yazın geliniz,size bağ-bağçe ürünlerinden ikram edelim.Hilaf değil,size isteğe göre tavukda keserim,isteğe göre tenekede tavuk yaparım,Tabi ki yanında bol salata ile caanım ayranda var.sağlıcakla kalınız.
                      Ama birde saz yada gitar lazim

Comment

OOO..İBO sen işi karıştırıyon yeriff..Beri,öte derken başka şeylerde istiyecen.Böyle tertemiz ayran varken,acı rakıyla işin ne? sen gel ben san orjinal bal ikram edeyim de ağzın tatlansın.Netcen acı şeyi içip.Hem kesene zarar,hem sıhhatine hemide haram yahuu.Ben içkiyi ne içerim,nede içirrim.Bu iş için babama bile kafa tutmuş adamım.Rahmetli amcam şöyle derdi:ALLAH'ın men ettdiği ile,Devletin men etdiğini yapmayınız derdi.Hem sadece size değil,bu yarenlik işlerini yukarda Chatde yapalım.sağlıcakla kalınız.

Comment

OOO bal varsa yaninda viski ister abi sende simdi oyle seyler diyonki ana menu var garnituru yok.Bak bal ve viski ile baslarik sonra rakiya donerik tavuk ile abi sen ayran iç ama istersen soz ayrana katip icerim rakiyi kimse gormez.Yahu mis gibi oksijeni bol yerde içilmezmi abi etme eyleme.Bari bir parmak raki alam yoksa haram olur tavuk .Illaki yaninda tek parmakta olsa ister abi rakiyi ya.

Comment

abi rakı işi varsa bende varım hem burbal abide sever belki tabiatcı abide bal getirir burbal abide getirir iyi olur bendede inek var tere yağı yaparız tere yağlı ballı ekmek olur kardelen abiyle ubey abide olsun gurup tam olur mütiş bahçesel gurubu

Comment

Yahuuu..bırakınız bu içki muhabbetini!! kardelen bu yıl hacca gidip geldi ne mutlu.Rabbim hepimize nasip etsin.Ubeyd hemşerimde benim gibi düşünür.Bu işi düşünmek bile abes.Sen ne yapcan bu acı,haram nesneyi.Bak güzelim mis gibi tereyağı varmış Bişir Bulgur pilavını şöölee tereyağlıca,dök yufka ekmeğe size afiyet olsun.yer yakın değilki gelsek.Bu muhabbet işinide lütfen Chat yukarda açık,orda görüşünüz.baki selamlar.

Comment

Working...
                              X