fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BUR.BAL abi nerelerdesin

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin

Ya abi bari siseni gorelim bak eskiyada ayni kafadan Ubeyde abi içmez sanirim ama bizimle sohbet eder neden etmesinki? Hatta alkolun etkisiyle vatanida kurtaririz siyet yaparak oh ne guzel simdi ordaki dag sularida buz gibi olur yazin karpuz yatiririz buz gibin suya ohh valla hayat guzel be.

Comment

abi aslında ben hayatımda hiç rakı içmedim aslında tadını bile bilmem ama tabiatcı abi zamanında içimiş gibi sanki tadını madını biliyo acılığını macılığını siz içiyonuz diye bende bir iki yudum alırım dedim ama içmeyenler çoğunlukta olduğu için ve en büyüklerimiz içmediği için bizimde içmemiz uygun olmaz ama ubey abi ye bakarsak sankim o içiyormuş gibi ama içmeyenler çoğunlukta ben sadece babamın şaraplardan içerdim kurma şaraplardan ama fazla içimem zaten içkiyle aram kötüdür hemen sarhoş olurum pazarı dağıtırım aslında hiç içmem öle merakım yoktur içkidir kumardır pavyondur hatta sigara bile içmem ama delimisin kardeş baya meraklıD::

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ne demek efendim,Hanemiz açıktır.Ancak;şöyle yazın geliniz,size bağ-bağçe ürünlerinden ikram edelim.Hilaf değil,size isteğe göre tavukda keserim,isteğe göre tenekede tavuk yaparım,Tabi ki yanında bol salata ile caanım ayranda var.sağlıcakla kalınız.
        ABİ DAVET GENELMİ YOKSA SADECE BURBAL ABİYEMİ?

Comment

Alkol aldigim sir degilki yaw ben alkolu severim.Ama sapitmam adam gibi içer sinirda isem kadeh doluda olsa yerinde birakirim dokunmam.

Comment

iyi güsel herkez öle der zaten ama kızmak yok bak sen açtın alkol muhabbetini

Comment

Allah'ın yasakladığı her şey insana Zaralıdır. Allaha isyan yok bizde. Madem Allah yasaklamış biz o emre uyarız. Rabbime şükürler olsun o tür harama bulaşmadık. Yani Allaha isyan olan yerde biz olmayız.

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                iyi güsel herkez öle der zaten ama kızmak yok bak sen açtın alkol muhabbetini
                Yaw niye kizayimki eskiya ben sevdigim isleri yaparim ve bununlada gurur duyarim.Insan gurur duymayacagi bir is yaparmi? Ornek sen tarim yerine kumas satsan ve gonlun tarimda olsa gurur duyarmisin yaptigin isle? Buda aynidir.

Comment

delimisin ne isin var
                  tek kaldın içki masasında sen viski iç bizde kola falan içeriz hatta kola bile uymaz ayran meyve suyu yazın vişne suyu yapmıştık ondan falan içeriz ama sanada içirmeyiz sarhoş olur ortamı bozarsın belki burbal abi içerdir oda baya gezmeye tozmaya meraklı hem onun göbekte baya var sanki bira göbeği gibi

Comment

Eskiya bence ubeyde abinin sabrini zorlamayak vallah diyom zoppayi verecek bize bak

Comment

yok ya ubey abiyi ben fotosunda görmüştüm o kadar yaşlı birisi deyil genç adam her yol vardır abi her koyun kendi bacağından asılır derler bizi ilgilendirmez mesela ben size bakıyom herkez fazlasıyla dinine bağlı dindar ama bende dinime bağlıyımdır allah inancı ve korkusu içimde vardır ama dini görevleri hiç yerine getirmem mesela namaz kılmam oruç tutmam camiye gitmem hiç bi din bilgim yoktur nerdeyse sıfırdır ama bu kadar eksikliğe ramen öle yalancı hileci hırsız arsız birisi deyilimdir yani hayat felsefem farklıdır hem derlerya çalışmakta ibadettir zaten yazın çalışmaktan anam ağlıyo:
                      ama o fotoyu benim yüzümden kaldırdı o günden beri kendimi suçlu hissediyom içimde bi pişmanlık var abi rica etsem o resimli fotoyu koysan tekrar

Comment

Parayla imanin kimde oldugu belli olmaz .Ben dine baglida degilimdir.Yani islama inansamda aslen pek akrabaligim yoktur yani yakinlik anlaminda.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Parayla imanin kimde oldugu belli olmaz .Ben dine baglida degilimdir.Yani islama inansamda aslen pek akrabaligim yoktur yani yakinlik anlaminda.
                          bişi anlamadım yani gök tanrıyamı inanırsın bi yerde yazında gök tanrı kelimesini kullanmışsın

Comment

Gok tanri turk kulturunde bir inancin simgesidir.Yani ilk inananlarin verdigi ismdir gok tanri.Yani turk dilinin bozulmamasi için allah yerine gok tanri ismi verilmistir.Ancak araplar basardi ve allah kelimesini yerlestirdi turkçeye.Bugun konustugumuz kelimelerin bir çogu turkçe disi malesef.

Comment

buralarda bir BUR.BAL abi vardı gören oldumu acaba geldi ve gitti gidiş o gidiş:

Comment

sanki kulaklarım çınlyor arkadaşlar.......

Comment

Working...
                                X