fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BUR.BAL abi nerelerdesin

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin

abi farkındamısın sankim bizi boşluyon gibime geliyo herhalde başka bi site falan buldun yalım

Comment

yok be gözüm yazmıştım balıkesirdey dim ordan fidan aldım sen demiştin ziraat 900 kıraz aldım birde kuş kırazı diyorlarmış ondan da 2 şer adet aldım .bır tanıdığımdan elde kırılan badem fidanı aldım birde kayısı fidanı aldım.Gördüğün gibi işlerimi takip ediyorum arasırada muhebbetlerinizi gülerek izliyorum .Alkol muhebbeti çok güzel geçmiş....Ama sanal alemde iyi olmuyor
      alkol muhebbetinin gerçeğini yapmak lazım...

Comment

Ahanda cogunlugu aldik .
        bil dur abi
        delimisin
        eskiya
        alokden yana
        tabiatci
        ubeyde abi karsi uce iki tamamdir alkol isi kirarizda soganimizi ohh misler gibi .Tabiatci abide tatini almis birkerem bakarsin dayanamaz ubeyde abida mecbur kalacak allah ulen ne adamim be milleti dinden cikaracam

Comment

eŞKİYA PC NIN BAŞINDA UYUDU KALDI GALİBA
          ANLAŞILAN PARTİYİ KAÇIRIYOR......

Comment

O simdi ceviz ariyordur abi çikar birazdan bir yerlerden.

Comment

ben kaman cevizlerini bursadan 6500 tl aldım göndereyim ona 1000 adet yetermi acaba.........;D

Comment

Valla siteyi amacının dışında kullanmaya başladınız diye sarı kart göstercekler diye korkuyom .....???

Comment

Onlarin sari karti islemez abi burada bilimsel arastirma yapiyoruz .Bilime kalkan eller kirilsin.Burada tavuk ile bagdami daha iyi raki içilir yoksa cevizligin golgeligindemi arastirmasi yapiyok.Ahlak disi olmadigi surece her goruse açiktir site sanirim ya.Tartismak guzeldir be abi.

Comment

BUR.BAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    yok be gözüm yazmıştım balıkesirdey dim ordan fidan aldım sen demiştin ziraat 900 kıraz aldım birde kuş kırazı diyorlarmış ondan da 2 şer adet aldım .bır tanıdığımdan elde kırılan badem fidanı aldım birde kayısı fidanı aldım.Gördüğün gibi işlerimi takip ediyorum arasırada muhebbetlerinizi gülerek izliyorum .Alkol muhebbeti çok güzel geçmiş....Ama sanal alemde iyi olmuyor
                    alkol muhebbetinin gerçeğini yapmak lazım...
                    delimisin abi ben demedimmi burbal abide içer diye onda bira göbeği va gibi diye iyi 2ye karşı 3 üz çoğunluğun dediği olur mecburen dierleride katılacak olmazsa onların kolalarına ilaç katar zorla içiririz

Comment

ben bahçesele kafeden giriyorum o yüzden her zaman giremeye bilirim kusura bakmayın ama delimisin abi sen hep bilgisayar başındasın ne ayak hiç işin gücün yokmu yoksa işin bilgisayar başındamı yani ayağın kuru başın gölge

Comment

Yok be abisi havalar kotu gidiyor ve bazende bilgisayar acik gerci bilgisayar ghiç kapanmaz benim nerde olursam oluyum.

Comment

abi sen ne iş yapıyon sorması ayıp ben hep merak ediyom

Comment

Kim benmi benim meslegim tellakcilik hamamda tellak yaparim

Comment

abi burbal abi demişti sarı kartı gösterecekler diye bak siteyi amacı dışında kullanıyoz son iki yazımız yok bende selsaraç ne zaman bu muhabbete müdahale edecek die merak ediyordum

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kim benmi benim meslegim tellakcilik hamamda tellak yaparim
                                abi ağaç hamamında ağaçlara tellakçılık yapıyo olmayasın:

Comment

Working...
                                X