fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BUR.BAL abi nerelerdesin

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: BUR.BAL abi nerelerdesin

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede öle gibi çok boşluyo bizi ilkden hızlı giriş yaptı şimdi zemheride sinek gibi bir görünüyo bir görünmüyo

pes yani eşkiya yeni ve acemi bir çiftçi yamağı olarak hem gittiğim yerlerden foto ve bilgi aktarıyorum hemde size laf yetiştirmeye çalışyorum yine yaramadım heeee.....valla daha ne yapayım arkadaşalar.

Gelin Bursa^ya döner ikram edeyim .....8);D

Belki biraz gönlünüzü alırız......

Comment

Abi sende iyice sasirdin he aricilik hayvancilik fidancilik simdide donercilik ooo abi sende siteyi çok boslamaya basladin he.

Comment

BUR.BAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        pes yani eşkiya yeni ve acemi bir çiftçi yamağı olarak hem gittiğim yerlerden foto ve bilgi aktarıyorum hemde size laf yetiştirmeye çalışyorum yine yaramadım heeee.....valla daha ne yapayım arkadaşalar.

Gelin Bursa^ya döner ikram edeyim .....8);D

Belki biraz gönlünüzü alırız......

inanmayın sözde balda ikram edecekti bal falan göremedik hala. şimdide döner diyo şahsen ben inanmam.....8);D

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ubeyde abiya tarimdan tabiatci abiyede ariciltan sonr onlar atlarlar hemen dayanamazlar cunku sevdikleri meslek

ubey abi tarımdan anlıyoda bana neden yardımcı olmadı? meyve fidanı aşısı hakkında

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            inanmayın sözde balda ikram edecekti bal falan göremedik hala. şimdide döner diyo şahsen ben inanmam.....8);D
            ben kovanları ayarladım hele sende arıları ayarladın mı iş tamamdır eşkiyam......;D8)

Comment

Ya abi bizim ugur bocekleri ne oldu bu arada? Arada kaynadilar he.Nedense bugum nesem yerinde her nekadar aglayasim varsada guluyorum

Comment

Ya bu burbal abi ile eskiya siteyi cok boslamaya basladi.Bur bal abi ballarlan viskiye yas itibari ile eskiyada manita pesindemidir nedir.Alooo nereyesunuz yaw? Site boyle boslanmaz ama ben yanlinlik cekiyor ayip be yaw ooo.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ya bu burbal abi ile eskiya siteyi cok boslamaya basladi.Bur bal abi ballarlan viskiye yas itibari ile eskiyada manita pesindemidir nedir.Alooo nereyesunuz yaw? Site boyle boslanmaz ama ben yanlinlik cekiyor ayip be yaw ooo.
                  abi bende farkındayım burba abi zaten çok boşluyo asında onun leptopu var istese her zaman gire bilir asında eyer sende farkındaysan burbal abi bizim yazdığımız mesajlara ölesine cevap veriyo bir iki satırla bizi geçiştiriyo gibi sankim şey şüy kem küm ama ben kafeden giriyorum siteye o yüzden her zman giremem zaten anca geceden geceye gire biliyom zaten gündüzleri işim oluyo zatende bizim işlerde başadı bugün akşama kadar tarladaydım ondan giremedim;D>???

Comment

Ya eskiya kendine bir bolum ac yani baslik tarlada yaptigin isleri aksam yaz.Gunluk gibi bizde okuyalim.

Comment

Yok ya ben bur bal abiden umudu iyice kestim artik bizi begenmiyor artikim .Buyuk takiliyor bal aricilari ilen beraber .Yakinda arilari koruma dernegin neyimde uye olur hepten unutur bizi

Comment

BUR.BAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ben kovanları ayarladım hele sende arıları ayarladın mı iş tamamdır eşkiyam......;D8)

abi arıları yazın ayarlaya bilirim belki birtane arı çekme yöntemi öğrenmiştim ama hiç denemedim sen uygula bende uygularım yazım şimdi napıyon biliyonmu

birtane küp bulacağız büyüklerinden eski küp bu küpü tarlaya bir harımın altına veya serin bir yere koyacağız harım ne biliyosundur herhalde tarlaların kenarına adun parçalarıyla duvar yaparlar öle bişi yani serin bir yer oranın altına küpü gömeceğiz ama ağzı açık oacak ama kimse görmeyecek bu küpün içine biraz bal koyacağız veya şekerli su gibi bişi arılar çiçek poleni toplamaya çıktıklarında bu küpü fark edecekler ve içindeki balıda sonra bu arılar oğul çıkardığında burdaki küpün içine gelecekler ve buraya yuva yapacaklar öle ama tam ayrıntıları bilmiyorum tabiatcı abiye bi soralım tam olarak o bilir yani beleşten arıarımız olacak iyi bi teknik ama tutarmı bimembal mal derken azım sulandı

Comment

Degerli eskiya goruseme sebebimiz su olabilir.Mesleki hareketliklik baslamistir benim açimdan ve artik aksamlari goruse biliriz oda gunluk yaptigim islerin yazilimlari ile olabilir.Inanki artik vaktim yok ve bugun belim çok agridigi için erken biraktim aksi bir ton isim var.Sen mesaj yaz ben musait oldugumda yazarim ve biliyorsunki benim sezonum subattan kasima kadar sonra tatil hehe.Ama bu dostlarimi unutacagim anlamina gelmez.Hatta tuttugum gunlukten yararlanabilirsinde.Ozellikle bahcelerdeki dogru yapilan islemler ve yanlis yapilan islemler olarak.Ben ben oldugum için dostlarimi severim.

Comment

alıntı
                            Hatta tuttugum gunlukten yararlanabilirsinde.Ozellikle bahcelerdeki dogru yapilan islemler ve yanlis yapilan islemler olarak.Ben ben oldugum için dostlarimi severim.

burasını anlamadım?

Comment

alıntı

biliyorsunki benim sezonum subattan kasima kadar sonra tatil hehe.Ama bu dostlarimi unutacagim anlamina gelmez

abi bilmiyorum sen bana mesleğinin ne olduunu söylemedinki tellakçılık yapıyom dedin

Comment

Degerli eskiya goruseme sebebimiz su olabilir.Mesleki hareketliklik baslamistir benim açimdan ve artik aksamlari goruse biliriz oda gunluk yaptigim islerin yazilimlari ile olabilir

abi bizim işlerde başladı aslında bu günde tarlaya gidecektim budanacak ağaçlar var gök taş verilecek ve fidan ekme zamanı geldi maydonoz da ekilecek nanelerin otları temizlenecek ve cevizlein fiskiyeleri düzeltilecek ve ayrıca kendim yaptığım iş olarakta biraz ceviz ve asma var onları poşete almam lazım

Comment

Working...
                                X