fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çam fidan yetiş

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çam fidan yetiş

s.a benim sizler den ricam bilgi almak orman müdürlüğün köklü fidan alıp birim fiyatı 0,11 tl köklü fidanları poşet torbalara dikit tutturmak ve 2veya 3 sene içirisinde belli bir boya gelince geri alım yapıyor 1torbalama için hazır toprak kullanmak köklü fidanı tutturmak için dahamı iyiy olur . 2 tahmini 10,000 fidanda zayıyatım ne olur biligi yerir seniz sevinirim

Cevap: çam fidan yetiş

kardeş ormana git ordaki çamların altındaki çam çam toprağından getir biraz ve verimli bir araziden toprak al onla karıştır birazda yanmış hayvan gübresi karıştır çamları göm olurlar zaten o iş fazla toprağa bakmaz yani gübreleme ile gerekli başarıyı sağlarsın 10000 fidanda zaiat 0 da olur 10000 de olur o sana kalmış bişi

Comment

said Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      s.a benim sizler den ricam bilgi almak orman müdürlüğün köklü fidan alıp birim fiyatı 0,11 tl köklü fidanları poşet torbalara dikit tutturmak ve 2veya 3 sene içirisinde belli bir boya gelince geri alım yapıyor 1torbalama için hazır toprak kullanmak köklü fidanı tutturmak için dahamı iyiy olur . 2 tahmini 10,000 fidanda zayıyatım ne olur biligi yerir seniz sevinirim
      Nasıl yani fidanları büyütüp tekrar gerimi satıyoruz orman mmüdürlüğüne bu konuda ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz. hangi tür fidanları bu şekilde yetiştirebiliriz.

Comment

net bir bilgi alınca paşlaşırım

Comment

Working...
        X