fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yer kirazı hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: yer kirazı hakkında

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman güzel.Hem de yeni girişimçilere iş olur.
    Zaten merak edip bana soranlar oluyor. Bu meyve sayesinde bazı çiftçilerle tanıştım. Onların da bu meyveye ilgi gösterdiklerini gördüm. Hatta benden tohum istekleri oldu bende fidelerinden verebilirim dedim.

Comment

delimisin abi ben bu ürünün organik olanını yetiştirsem kimse almazki mesela bizim buralarda kimse organikmi gdo lumu die sormaz bile emekler boşa gider organik tarım yapmak kolay ama o organik ürünü alacak müşteriyi nerde bulacağız mesela bizim buralarda tavuk çiftliği ve hayvan çiftliği çok onlardan hayvan gübresi alırız dökeriz tarlaya çok rahat organik ürün yaparız dielimki organik ürünüde ürettik kime satabilirizki insanlar 50 kuruşa bişi alırken iki kere düşünüyo mesela biz bu organik ürüne 2 lira desek kim alır? mesela sen bana bu yer kirazlarının tohumlarından bul ben organik olarak yetiştireyim sen bunu ne kadara satsata bilirsin kazancı ne olur? bence bu organik ürüne yatırım saçma olur bizim pazarlar bunu götürmez mesela bizim buraya bir sene kiraz alıcısı tüccar geldi adam baktı kirazlar küçük küçük çünkü insanlar gübre bile veremiyo ve o adam nededi biliyomusun ziyanı yok hormon verin ama bana iri kiraz bulun ben yurt dışına satıyorum dedi

Comment

insanlar da hem çörek bütün olsun hem karın tok olsun istiyor

Comment

buyur? iyi?

Comment

Yerkirazı (altın çilek) üretimi ve satış için fikirler.
            Bu şekilde bir başlık açmak istiyorum. Üretimde ve satımda yaşanan sorunlara cevap bulunabilmesi için bu başlık uygunmudur?

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Yerkirazı (altın çilek) üretimi ve satış için fikirler.
              Bu şekilde bir başlık açmak istiyorum. Üretimde ve satımda yaşanan sorunlara cevap bulunabilmesi için bu başlık uygunmudur?
              siz daha iyi bilirsiniz tabi ama konu bence bu şekilde dağılıyor ve bilgiler atlanıyor gözden kaçıyor. Bence konu tek kalmalı

Comment

arkadaşlar yer kirazı bildiğimiz kirazdan farklı birşeymi? resmi varmıdır merak ettim

Comment

google ye yer kirazı yaz görsellerde ara çıkar karşına sarı bişi çalı gibi acayip bişi

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    google ye yer kirazı yaz görsellerde ara çıkar karşına sarı bişi çalı gibi acayip bişi
                    ama yemesi çok güzel ciddi

Comment

uveyik kusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ama yemesi çok güzel ciddi
                      bu şey tohmdanmı üretiliyo yoksa ağaç halinde bişimi? yoksa çelikle falan üretiliyomu?

Comment

bu şey tohmdanmı üretiliyo yoksa ağaç halinde bişimi? yoksa çelikle falan üretiliyomu?

Tohum ve çelikten de üretilebiliyor. Ağaç şeklinde değil

Comment

Tohum ve çelikten de üretilebiliyor. Ağaç şeklinde değil
                          peki bunun tohumu sebze tohumu satılan ziraatcılarda satılırmı veya nerde satılır yani kolayca ulaşa bilirmiyiz yani bula bilirmiyiz.

Comment

peki bunun tohumu sebze tohumu satılan ziraatcılarda satılırmı veya nerde satılır yani kolayca ulaşa bilirmiyiz yani bula bilirmiyiz.

Tabiki bulabilirsin eskiya
                            Ben bu meyvenin tohumunu Ülkemizin her yerine gönderiyorum. Bir alışveriş sitesinde da satışını yapıyorum.

Comment

Tabiki bulabilirsin eskiya
                              Ben bu meyvenin tohumunu Ülkemizin her yerine gönderiyorum. Sahibinden.com da satışını yapıyorum. Fide olarakta satmayı düşünüyorum.
                              yani her yerden bulamayız dimi herhalde neten bulmamızlazım herhalde? peki karlı bi iş olurmu bu iş veya aslında konuyu tam okumadım veya fazla bigim yok bu ürünü üretsek yeterince kar sağlaya bilirmiyiz?

Comment

yani her yerden bulamayız dimi herhalde neten bulmamızlazım herhalde? peki karlı bi iş olurmu bu iş veya aslında konuyu tam okumadım veya fazla bigim yok bu ürünü üretsek yeterince kar sağlaya bilirmiyiz?
                                Yeni bir ürün olduğu için heryerde bulmak mümkün değil. Nette Alışveriş mağazalarında bulunuyor...
                                Bir sitede haberde okumuştum. Çanakkalede bir üreticiyle yapılan röportajda, dönümünden 50.000 tl kazanıyorum diye açıklaması vardı. Ben buna inanamıyorum çok abartılı geldi bana, o kadar kazanıyorsa eğer herkes yerkirazı yetiştiriciliği yapar.
                                Yinede diğer ürünlerle kazanç yönünden karşılaştırılırsa ve satılacak pazarınıda bulursan oldukça avantajlı bir ürün derim.

Comment

Working...
                                X