fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çam fidanı bilgi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• çam fidanı bilgi

orman müdürlüğü aldıgım biligiye göre köklü çam birim fiyatı 0,14kuruş çamı 18*20 ebatında tormalara gömüyorsunuz çamın boyu 18cm olunca senden geri alıyor alış fiyatı 1,65tl sözleş me bazı maddeler var onları yeri getir gerekiyor afyon da müracat sayısı 600 700 kişi baş vuru yapmış

Cevap: çam fidanı bilgi

sizin haberinizi araştırdım sonucunda bunu bulabildim fakat üreticiler tohum almaları karşılığında ücret ödüyorlarmı acaba

ALIM GARANTİLİ FİDAN YETİŞTİRİLİYOR
    Çevre ve Orman Bakanlığı'nca hazırlanan ve 2008-2012 yıllarını kapsayan ''Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolu Seferberliği Eylem Planı'' çerçevesinde beş yıl içinde 2 milyon 300 bin hektarlık bir alanda ağaçlandırma ve bozuk ormanların iyileştirilmesi çalışması yapılacak. Proje kapsamında 2 milyar 300 milyon fidan toprakla buluşturulacak. ''Satın Alma Garantili Sözleşmeli Fidan Üretimi'' projesinde sözleşme yapılan kişiye tohum ve fidanlar Bakanlıkça veriliyor. Vatandaşlara verilen tohum ve fidanlar ağaç türüne göre bir veya iki yıl sonra teslim alınıyor. Teslim alınan fidanların tüplü olanlarına 40 ile 48 Kuruş arasında, torbalı olanlarına ise 1 ile 2 lira arasında ödeme yapılıyor. 2009 yılında konulan ''Satın Alma Garantili Sözleşmeli Fidan Üretimi'' projesi çerçevesinde 20 İle yaklaşık 20 milyon adet fidan üretim programı verildi. Erzurum, Erzincan, Sakarya, Afyonkarahisar, Manisa, İzmir, Bolu, Ankara, Elazığ, Mardin, Mersin, Giresun, Siirt illerinde uygulamaya geçilirken, en fazla ilgi Ankara, Elazığ, Manisa, Afyonkarahisar illerinde oldu. Elazığ'da 11 üretici ile 925 bin, Giresun'da bir kooperatifle 500 bin, Afyonkarahisar'da 37 üretici ile 1 milyon 166 bin 500, Ankara'da 9 üretici ile 1 milyon 300 bin, Manisa'da 50 kişi ile 1 milyon fidan üretimi sözleşmesi imzalandı.

Comment

Working...
    X