fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5 dönümlük bir arazim var buraya bir sera kurmak istiyorum yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• 5 dönümlük bir arazim var buraya bir sera kurmak istiyorum yardım

s.a iyi calışmalar ben gaziantep nizipden yunus balcı benim 5 dönümlük bir arazim var buraya bir sera kurmak istiyorum burada göbek salata .domates. salatalık ve benzeri üretim dikmek istiyorum bunlar icin ne ceşit bir sera olması lazım cammı naylonmu birde bunlara teşvik yada hibe durumu nedir acaba ürünlerimin taze ve dolgunluğu icin güzel bir proje düşünüyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz efendim acaba

not: birde acaba bizim kuracamız sera cam. naylonveya organik tarım yada önereceniz bir sera türü varmı acaba ürün yetiştirmede hangisi daha uygun ve cazip olur tşkler

Cevap: 5 dönümlük bir arazim var buraya bir sera kurmak istiyorum yardım

İyi tarım uygulamaları yapmak istiyoranı önxce size en yakın İl ve İlçe Tarım Müdürlüğüne başvurunuz. Sera en kolayı zira destekle yapacaksanız sermaye sıkıntınız var demektir sermayeyi destekle yapacaksnızda prosedürleri yerine getirmeniz gerekir aşamalar:

1-Prosedürü öğrenerek gereken evrakları hazırlayınız
    2-İmalat yapacak sera konstrüksüyonu için size en uygun modeli seçmelisiniz (Yay çatılı, bitişik nizam yay çatılı, modüler seralar)
    3-Sera firması ve iyi tarım uygulamaları danışmanınızla işi uygulamaya dökmeniz
    4-Sera inşa etmeniz
    5-Üretime başlamanız
    6-Sera desteğini almanız

Comment

Cevap: 5 dönümlük bir arazim var buraya bir sera kurmak istiyorum yardım

y8mil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      s.a iyi calışmalar ben gaziantep nizipden yunus balcı benim 5 dönümlük bir arazim var buraya bir sera kurmak istiyorum burada göbek salata .domates. salatalık ve benzeri üretim dikmek istiyorum bunlar icin ne ceşit bir sera olması lazım cammı naylonmu birde bunlara teşvik yada hibe durumu nedir acaba ürünlerimin taze ve dolgunluğu icin güzel bir proje düşünüyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz efendim acaba

not: birde acaba bizim kuracamız sera cam. naylonveya organik tarım yada önereceniz bir sera türü varmı acaba ürün yetiştirmede hangisi daha uygun ve cazip olur tşkler
      SELAM BEN SERACI TEL 05326207014 ARA görüşelim

Comment

Working...
      X