fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türk Tarımı Avrupa'da Markalaşma Yolunda

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Türk Tarımı Avrupa'da Markalaşma Yolunda

KamberAga.com

Türk tarım sektöründe Avrupa Birliği (AB) konusunda farkındalık yaratma fikriyle yola çıktılar, KamberAga.com projesine imza attılar.
    Kimi Avrupa Birliği, kimi Tarım Ekonomisi, kimi ise Bilgisayar Mühendisliği alanında yüksek lisans yapıyor ve hepsi de gece gündüz Türk tarımı için çalışıyor. Türkiye'de oldukça önemli bir eksiği somut girişimlerle doldurmak ve Türk tarımına AB yolunda eşlik etmek isteyen bu genç ekip, 2007'de doğan KamberAga.com fikrini yoğun bir çalışmanın ardından tam 2 yıl sonra hayata geçirmeyi başardı.

Cevap: Türk Tarımı Avrupa'da Markalaşma Yolunda

yazdıklarından bişi anlaşılmıyo sanki savaş kahramanlarından bahseder gibi yazmışsın konuyu biraz daha açsan bu gençler avrupada napacak

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yazdıklarından bişi anlaşılmıyo sanki savaş kahramanlarından bahseder gibi yazmışsın konuyu biraz daha açsan bu gençler avrupada napacak
      Simdi eskiya bu arkadaslar turkiyedeki tarimsal uretimleri tanitacaklar avrupaya.Mesela her an kapina gelip senin su chadler cevizleinden alip avrupada pazarlara eskiyanin cevizi diye tanitim yapabilirler.Bir gece ansizin Iyimi eskiya avrupada herkez taniyacak seni.Cevizlerin ustune birde resim ekledikmi tamamdir.Manita bilem bulursun belkim bellimi olur

Aslinda gençlerimizin ulke menfaatleri dogrultusunda bir araya gelerek bu tur mucadele yontemleri bulmasi sevindiricidir.Umarim devlet tarafindanda bu kisiler maddi olarak olmasa bile manevi olarak destek gorurler.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Simdi eskiya bu arkadaslar turkiyedeki tarimsal uretimleri tanitacaklar avrupaya.Mesela her an kapina gelip senin su chadler cevizleinden alip avrupada pazarlara eskiyanin cevizi diye tanitim yapabilirler.Bir gece ansizin Iyimi eskiya avrupada herkez taniyacak seni.Cevizlerin ustune birde resim ekledikmi tamamdir.Manita bilem bulursun belkim bellimi olur

Aslinda gençlerimizin ulke menfaatleri dogrultusunda bir araya gelerek bu tur mucadele yontemleri bulmasi sevindiricidir.Umarim devlet tarafindanda bu kisiler maddi olarak olmasa bile manevi olarak destek gorurler.

Umarim devlet tarafindanda bu kisiler maddi olarak olmasa bile manevi olarak destek gorurler.[/quote] (((( burasına eminmisin ))))

Comment

Cik emin degilem.

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            KamberAga.com

Öncelikle konuya ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu tür girişimlerin devlet tarafından ne kadar desteklendiğini tartışmak değil amacım.. Sadece elini taşına altına koymaya cesaret edebilmiş bu 'savaş kahramanları!' nın (ki günümüzde artık cephe savaşları değil ticari savaşlar hakim ve ülkelerin en büyük cephanesi merkez bankalarındaki döviz rezervleri olduğu kanısındayım) girişimlerini kendi çabalarımla bir nebze destekleme amacındayım ve forum üyelerinde de bu konuda farkındalık yaratma amacıyla burada paylaştım. Siteyi ziyaret ederek daha ayrıntılı fikir sahibi olabileceğinizi düşünüyorum. Teşekkürler...

Comment

www.kamberaga.com un oluşturduğu www.kamberaga.net ve www.kamberaga.eu yu da ilgiyle takip ediyorum. Teşekkürler emeği geçen herkese.

Comment

Working...
              X