fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba

siteyi yeni keşfettim ve hemen kayıt oldum. ben amatör olarak sebze , meyve ve hertürlü bitkiyi terasta yetiştirmeye çalışıyorum. yeni fikirlere açığım her türlü sebze ve aşılama çeşitleriyle ilgili.

Cevap: merhaba

Bende terasta yapıyorum bu işleri Çünkü bahçem çok küçük. Ama trabzonda düz arazi az olsada yer sorunu yoktur sanırım.

Comment

olmazmı çok önemliymiş gibi her yer çay bahçesi boş toprak yok

Comment

Teraslarda sadec sebze değil bodur meyve ağaclarından da güzel verim alabilirsiniz.

Comment

Bodur meyve ağacı konusunda fikirlerinizi almak isterdim. Neler yapılabilir?

Comment

Normal bahçelerdede kullanılan bodur elma armut fidanları var mesela. Eviniz çok yüksek değilse yanına bir üzüm fidanı dikip terasa çıkarabilirsiniz.

Comment

bodur meyve

Evim 4. katta ve batı yönünde öğleden sonra gün batana kadar şiddetli şekilde güneş alıyor, şimdiye kadar bazı sebzelerden yetiştirdim ama bodur meyve fidanlarını sağlıklı şekilde nerelerde bulabileceğim konusunda yönlendirirseniz onlardan da yetiştirmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Comment

Ziraat müdürlüğünden

Comment

selam
                  ehil (dikensiz)böğürtlen,ahududu,pepino,yediveren limon,nar ve hatta kammat bile yetiştirebilirsiniz.
                  ben bunları yetiştiriyorum çok güzel meyve veriyorlar

Comment

sevgi onur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    selam
                    ehil (dikensiz)böğürtlen,ahududu,pepino,yediveren limon,nar ve hatta kammat bile yetiştirebilirsiniz.
                    ben bunları yetiştiriyorum çok güzel meyve veriyorlar
                    o falan bişi mi ben bizim evin balkonunda bodur ceviz yetiştiriyorum

Comment

sevgi onur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      siteyi yeni keşfettim ve hemen kayıt oldum. ben amatör olarak sebze , meyve ve hertürlü bitkiyi terasta yetiştirmeye çalışıyorum. yeni fikirlere açığım her türlü sebze ve aşılama çeşitleriyle ilgili.

bahcesel foruma hoş geldiniz keyifli paylaşımlar

Comment

Working...
                      X