fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ceviz toprak analiz sonuçları

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ceviz toprak analiz sonuçları

Arkadaşlar tekrar merhaba dün toprağımın analiz sonuçlarını aldım değerler aşağıdaki gibidir.
    Forfor 2,43 çok az
    azot 0,8 çok az
    kireç 4,44 az
    PH 8,37 Kuvvetli alkali
    Tuz 0,091 Tuzsuz

Arazim 5,5 dönüm bu değerlere göre ve ağaç dikme mesafesine göre ceviz dikmekten vazgeçtim badem dikmeye karar verdim acaba kararım doğrumu?

Ayrıca devletin 49 yıllığına kiraladığı arazilerden 250 dönüm civarında bir arazi ayarladım burayada ceviz bahçesi kurmayı düünüyoruz fakat bu konuda çok ciddi tecrübeli insanların yardımlarına ihtiyacım var bahçe tesisi ve sonrası için birebir yardım alabileceğim insanlar tanıyorsanız önerirseniz çok memnun olurum.

Cevap: Ceviz toprak analiz sonuçları

açtığın konudan birşey anlamadım
    madem toprak tahlili yaptırdın ordaki yetkiliye ceviz fidanı dikmek istediğini söylemedinmi?
    5,5 dekar yer hobi için idaal bir yer
    250 dekarın ceviz bahçesi resmen bir fabrika altından kalka bilecekmisin
    3 dekar yerin mailiyeti bana çok geliyor
    en azından bir tarktörün ve ekipman ve en az 2 elamana ihtiyacın var
    hesabını iyi yap

Comment

bunda anlamayacak ne var bende onu anlamadım... analiz sonucundan anlayan kiilerin yorumlarını bekliyorum...

Comment

selam arkadaşlar suskunaze arkadaşımızın çalışmaları güzel başlamış. toprak tahlilinden başlamak en güzeli ama cevizle ilgili yardımcı olacak tecrübeli insanlar lazım demiş. yalovada bu işin uzmanı biri var.isterseniz iletişim kurmasına yardımcı olurum

Comment

idris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          açtığın konudan birşey anlamadım
          madem toprak tahlili yaptırdın ordaki yetkiliye ceviz fidanı dikmek istediğini söylemedinmi?
          5,5 dekar yer hobi için idaal bir yer
          250 dekarın ceviz bahçesi resmen bir fabrika altından kalka bilecekmisin
          3 dekar yerin mailiyeti bana çok geliyor
          en azından bir tarktörün ve ekipman ve en az 2 elamana ihtiyacın var
          hesabını iyi yap

idris abi nettin sen şahsen ben 10 dölüm ceviz tarlasına kendim tek başıma baka bilirim belkide daha fazlasına 3 dekar ceviz çocuk oyuncağı:

Comment

teşekkürler iletişim kurmama yardımcı olursanız bi ön görüşme yapalım...

ayrıca bu toprak sonucuna göre badem ekmem doğru olurmu bademde hangi cins önerirsiniz....

Comment

biz ceviz üretimi yapmaktayız 15yıldan bu yana arayın görüşelim 05395442612

Comment

Working...
              X