fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Tanışma

Selamun Aleyküm
    Rabbimin yarattığı güzellikleri yetiştirmeye çalışıyorum ... Allah'tan, bana ve tüm isteyen kardeşlerime bahçe /tarla sunmasını diliyorum. Hayırlı paylaşımlar dileğiyle...

Comment

selam hoş bulduk gerci dün gönderilmiş ve gecikmiş olarak bende selam etmek isterim hoş bulduk.2+2 lisan tamalama fırsatı verilmiş bizlere ne düşünüyorsunuz

Comment

slm! bende yeni üyeyim...30 yaşındayım...biyoloji mezunuyum...dersane de çalıştım ama haziranda ayrılıyorum...yani seneye evdeyim ve çok SIKILIYORUM...balkonda domates ve biber yetiştirmeye başladım...domateslerim 1 haftaya kadar kızarır heralde ama biberlerim yeni çiçek açtı...bugün de maydanoz ektim...inşallah çıkar...çok uzattım galiba...kusura bakmayın...

Comment

Hoşgeldiniz. Bize diğer hobilerinizden ve uğraşlarınızdan da bahseder misiniZ? Ben de Biyolog'um. Bahçesel'e takıldığınıza göre botaniğe meyillisiniz?

Comment

öğrenciyken botaniği hiç sevmezdim ama şimdi bana huzur veriyo...şimdilik balkonda sebze deniyorum...daha önce hep çiçek yetiştirmeye çalışmıştım...o konuda başarılı olamadım...çiçekçiden aldığımda süper...ama bi kaç hafta sonra sadece yapraklar kalıyo...bakalım sebze işini kıvırabilecek miyim?...şimdiye kadar hayat iş ve ev arasında koşuşturmayla geçti...aslında serada kesme çiçek yetiştirmek istedim...ama sermaye ve destek bulamadım...zamanla olur belki...

Comment

Bahcesel bir umman.. Sitede kafanıza takılan çoğu sorunun cevabını bulabileceğinize inanıyorum. Şayet bulamazsanız sormaktan çekinmeyiniz.

Comment

Hoş gelmişsiniz dede efendi sefalar getirdiniz biraz geç oldu galiba ama kusura bakma

Comment

Sayın Hafizee hoş buldum.Asıl geç olan bu mesajım.Kusura bakmayın.Bitki yetiştirmeye uğraşmaktan foruma girmeye vakit kalmıyor.Selamlar.

Comment

Working...
                  X