fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PAPATYA

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• PAPATYA

Merhabalar
    Aslında yazacağım konunun yeri burasımı onuda bilmiyorum ama beceremedim burdan yazacağım özür. Okuyan arkadaşlardan bilenler lütfen ilgililere yada konu hakkındaki uzman kişilere nerden ne şekilde ulaşabileceğimi de bana yazarlarsa sevinirim.
    Ben emekliyim nette gezinirken papatya hakkında bi takım yazılar okudum derinine inince papatya çayını papatyanın kurutulmasını v.s okudum ilgimi çekti bulunduğum yer İZMİR Bornova ve okudumki en kaliteli papatya alman papatyası imiş ve izmir bornova papatyası da onunla eşdeğermiş
    Ben papatya toplayıp ister yaş isterse kurutarak(kurutma metotlarını okuyup öğrendim)satabileceğim ilgili kuruluş yada ticarethane arıyorum bana bu konuda rehberlik eden olursa çok sevineceğim
    TÜM ARKADAŞLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA

Cevap: PAPATYA

cesurtürk arkadaş anlar bu konulardan

Comment

değerli kardeşim cesurturk lütfen siteyi ziyaret ettiğinizde beni bilgilerinizle aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler

Comment

sayın eşkiya kardeşim buraya yazdım ama prosedür doğrumu cesurtürk kardeşimize nasıl ulaşacağım kendisi burayı okurmu

Comment

KARDEŞİM BNDE İZMİR BORNOVADAYIM SİZ DEİYNCE İLGİMİ ÇEKTİ.KONU HAKKINDA BERABER ÇALIŞABİLİRİZ NEDEN OLMASIN ?

Comment

heyt be arkadaşım ben henüz toplamayı düşündüğüm papatyayı pazarlayacak işletme bulamadım onun çabasındayım gene de görüşmek istersen telefonumu yazıyorum 0505 335 85 92

Comment

abi sitede mutlaka sizin bu konuyla alakalı işler yapan veya bilgisi olanlar vardır benim cesur türk demem o böyle ticari konularla uğraşıyo onu biliyorum ondan dedim ona özel mesaj atın yazın anlatın bilgisi vardır muhtemelen ama bi konuşun

Comment

abi sitenin aşağısında meyvecilik konusu var orda yer kirazı altın çilek konulu konu var orda onun ismi var ismine birkez tıkla özel mesaj at

Comment

turkay56 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  değerli kardeşim cesurturk lütfen siteyi ziyaret ettiğinizde beni bilgilerinizle aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler
                  Papatya kurusu için İstanbul, Eminönü mercan yokuşunda bir iş hanında baharat ve kurutulmuş bitki toptan alım ve satım yerleri var. İstanbula gelin, yanınıza numune de alın, burdaki toptan yerlerinde ürününüzü gösterin fiyatta anlaşırsanız malınızı satarsınız. Ayrıca bu ürünü papatya çayı yapan firmalara da pazarlayabilirsiniz. O firmalarla iletişim kurun bir çok firmaya parça parça satabilirsiniz yada tek firmayla bağlantı kurup ürününüzü verebilirsiniz.

Comment

cesurtürk arkadaşım sorularıma yanıt vererek gösterdiğin duyarlılığa teşekkür ederim. Ancak istanbula gelme gibi bi durum zor ben en iyisi izmir ve civarı firmaları arayayım zaten sizde alacak firma bulun diyorsunuz ben buradan yazımı okuyan arkadaşlara duyurayım gene vesile ile izmir ve civarında papatya yaş yada kurusu ticareti ile ilgilenen kişi yada işletme tanıdığı olan varsa diyaloğa geçerseniz benle çok sevinirim herkese saygılarımla

Comment

turkay56 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      cesurtürk arkadaşım sorularıma yanıt vererek gösterdiğin duyarlılığa teşekkür ederim. Ancak istanbula gelme gibi bi durum zor ben en iyisi izmir ve civarı firmaları arayayım zaten sizde alacak firma bulun diyorsunuz ben buradan yazımı okuyan arkadaşlara duyurayım gene vesile ile izmir ve civarında papatya yaş yada kurusu ticareti ile ilgilenen kişi yada işletme tanıdığı olan varsa diyaloğa geçerseniz benle çok sevinirim herkese saygılarımla

Elbette yardımcı olmaya çalışırım. Eminönüne yolum düştüğü zaman sizin papatyanız için mercandaki işhanına uğrarım ve oralardan bilgi almaya çalışırım.

Comment

[quote=turkay56;49715]cesurtürk arkadaşım sorularıma yanıt vererek gösterdiğin duyarlılığa teşekkür ederim. Ancak istanbula gelme gibi bi durum zor ben en iyisi izmir ve civarı firmaları arayayım zaten sizde alacak firma bulun diyorsunuz ben buradan yazımı okuyan arkadaşlara duyurayım gene vesile ile izmir ve civarında papatya yaş yada kurusu ticareti ile ilgilenen kişi yada işletme tanıdığı olan varsa diyaloğa geçerseniz benle çok sevinirim herkese saygılarımla[/quo

en iyisi istanbula git ordaki iş hanındaki kişilerle konuş işine gelirse yaparsın uymassa yapmazsın veya biraz yaparsın baktın karlı bir işse yaparsın

Comment

çok teşekkür ederim cesurtürk kardeşim
                          umarım eminönüne yolun papatya sezonu bitmeden düşer:=))
                          saygılar

Comment

telefon numaranızı aldım.ben de bi araştırayım pazar yerini.yalnız papatya hakkında biraz bilgi verebilir misiz.papatyanın cinsini türünü bilirsek pazar a daha kolay ulaşabiliriz.

Comment

heyt be arkadaşım araştıracak bi şey yok sadece bu işlerle uğraşan alıcı firma arıyoruz hepsi bu papatyanın cinsi ize İZMİR BORNOVA PAPATYASI

Comment

Working...
                              X