fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni üye

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Yeni üye

Merhaba arkadaşlar,

Siteye üye olalı bir kaç gün oldu ve fırsat buldukça da ziyaret etmeye etmeye çalışıyorum.Bu arada da kendimi tanıtayım.Ben emekli bankacıyım.Denizli Çivril'de yaşıyorum.Burada oğlumla birlikte büyükbaş hayvancılık yapıyoruz. Emekli olduktan sonra da ticari rehber olarak yurtdışı seyahatlerim oldu.Oralarda gördüğüm güzelliklerin ülkemizde de olmasını gönülden arzuluyorum.Kendimce ilginç bulduğum bitki tohumlarından imkanlar ve fırsatlar ölçüsünde getirdim yurtdışından.Şimdi kendi amatör bahçemde bu tohumlardan üretim yapıyorum, bir yandan da bahçemizin ağaçlandırılması ile uğraşıyorum. Öte yandan ıhlamur,mavi ladin,mavi selvi ,göknar ve leylandi üretimi son zamanlardaki merakım.Şimdi bunları üretmek için bilgi ve materyal toplamakla meşgulüm.Bu konuda da forumdaki tecrübeli arkadaşların çok değerli bilgilerinden epeyce yararlanacağımı biliyorum ve fırsat çıktıkça ben de bildiklerim ölçüsünde katkıda bulunmak için elimden geleni yaparım..

Herkese sağlık ve kolaylıklar dilerim

Cevap: Yeni üye

Hoş geldiniz. Hep beraber güzel bir ülkenin inşası için.

Comment

yarenimex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Merhaba arkadaşlar,

Siteye üye olalı bir kaç gün oldu ve fırsat buldukça da ziyaret etmeye etmeye çalışıyorum.Bu arada da kendimi tanıtayım.Ben emekli bankacıyım.Denizli Çivril'de yaşıyorum.Burada oğlumla birlikte büyükbaş hayvancılık yapıyoruz. Emekli olduktan sonra da ticari rehber olarak yurtdışı seyahatlerim oldu.Oralarda gördüğüm güzelliklerin ülkemizde de olmasını gönülden arzuluyorum.Kendimce ilginç bulduğum bitki tohumlarından imkanlar ve fırsatlar ölçüsünde getirdim yurtdışından.Şimdi kendi amatör bahçemde bu tohumlardan üretim yapıyorum, bir yandan da bahçemizin ağaçlandırılması ile uğraşıyorum. Öte yandan ıhlamur,mavi ladin,mavi selvi ,göknar ve leylandi üretimi son zamanlardaki merakım.Şimdi bunları üretmek için bilgi ve materyal toplamakla meşgulüm.Bu konuda da forumdaki tecrübeli arkadaşların çok değerli bilgilerinden epeyce yararlanacağımı biliyorum ve fırsat çıktıkça ben de bildiklerim ölçüsünde katkıda bulunmak için elimden geleni yaparım..

Herkese sağlık ve kolaylıklar dilerim
      Aha da bir bankaci geldi.Artikin sirtimiz yere gelmez para gani.Hos geldiniz.

Comment

yaren abi yazıyı güzel yazmışın bi ben böyle etkili ve güzel yazı yazamıyom:S abi diyer yandan aradığın her meteryal sitemizde var mavi ladin köknar falan bilgi çok

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hoş geldiniz. Hep beraber güzel bir ülkenin inşası için.
          Teşekkür ederim Sayın Ubeyd.. Dileklerinize tüm içtenliğimle katılıyorum ve bunun için de karınca kararınca çalışıyorum..

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Aha da bir bankaci geldi.Artikin sirtimiz yere gelmez para gani.Hos geldiniz.
            Hoşbulduk arkadaşım..Ne güzel espriler..O kadar kızı kavga ettirmeden bir arada nasıl tutacaksın ?

Comment

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              yaren abi yazıyı güzel yazmışın bi ben böyle etkili ve güzel yazı yazamıyom:S abi diyer yandan aradığın her meteryal sitemizde var mavi ladin köknar falan bilgi çok
              Teşekkür ederim sevgili sebasteli.. Sıkmayın canınızı.. Güzel ve etkili yazı yazmak zamanla çokça okuyup yazdıkça kendiliğinden gelişir. Ayrıca belki de siz öyle düşünüyorsunuz, bir de yazdıklarınızı okuyanların dediklerine kulak verin. Belki onlar sizin gibi düşünmüyorlardır. Evet forumlarda ve sitemizde epeyce güzellik var. Tam aradığım yerlerden biri..

Comment

Kavga kizlara gedilki erkeklere.Erkekler dogusur genelde kizlar içinGecinirler onlar bir sey olmaz.Yahu haremde nasil geciniyorlardi.

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kavga kizlara gedilki erkeklere.Erkekler dogusur genelde kizlar içinGecinirler onlar bir sey olmaz.Yahu haremde nasil geciniyorlardi.

Hadi Hayırlısı.. Sitedeki kıdemden sonra harem muhabbetleri ile hünkarlığın ayak seslerini duyar gibi oluyorum..

Comment

Hunkarmi kemalizme karsi çikanin kellesini hak için once ben alirim be.Laik ve demokratik turkiye cumhuriyetine karsi olan ahirettede olsa can dusmanimdir.Ataturku rab oylesine sundu turk milletine .Eh iste gonder gitsin hesabimi yapti yani.Hadi be vatan ugruna dini hesaplar olmaz o basi secdedeki kafirlerden olur islama gonulden bagli olanda olmaz.Ben haremi kendi zevkime kuracam .Laf olsun diye iste yoksa nerdeAh su arab kulturu yokmu turklugu kokunden kazidi.Nerde eski turklerdeki kadina verilen deger saygi ve hurmet.Dunyada turk kadinindan daha onurlu ve yuce bir kadin daha yoktur.

Comment

Working...
                    X