fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tohumdam çam yetiştirme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• tohumdam çam yetiştirme

Merhabalar benim elimde Pinüs Pinea (fıstık çamı),Bodur çam,Picea abies(avrupa ladini)
    tohumları vardır.Bu tohumların ekim özellikleri nedir ? Ekim zamanı varmıdır?Soğuk katlama
    gereklimidir.Ben bu işlerde acemiyim,yardımcı olunmasını rica ederim.Saygılarımla

Cevap: tohumdam çam yetiştirme

forumda gerekli bilgiler var arama moturundan ararsan karşına çıkar hızlı aramaya ladin yaz karşına çıkarlar

Comment

sebasteli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      forumda gerekli bilgiler var arama moturundan ararsan karşına çıkar hızlı aramaya ladin yaz karşına çıkarlar
      İlginize teşekkür ederim.Selamlar.
      Benim aradığım PİCEA ABİES ladin tohumlarının ne şekilde ekileceğidir.Soğuk katlama istermi? Yoksa direk toprağa ekip filizlenmesinimi beklemeliyim.Selamlarımla.

Comment

yarısını soğuk katla yarısını direk toprağa ek ben olsam öyle ederim ama yaz mevsimi olduğ için direk toprağa eksende olur soğuk katlamayı kışın 3 aylık falan yapıyolar şimdi öle yapsan zaten kış gelir en iyisi ek birazını ama seneye katlama işini kışın yap en iyisi bu işi yapan yerlere git onlara sor

Comment

Sayın sebasteli teşekkür ederim.Yarısını direk toprağa ekeceğim.

Comment

Sayın Sebasteli haddimi aştığımı söyleyebilirsiniz.Fakat demeden edemeyeceğim :imzanızın altındaki
            HAZRETİ MEVLANA CELALETTİN-İ RUMİ olması icap eder kanısındayım. AZİZ kelimesidaha başka anlamlar için kullanılır.Selamlar

Comment

Working...
            X