fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar Herkese

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selamlar Herkese

herkese selamlar arkadaslar ben ankaradan serdar yaşım 29 aranıza yeni katıldım ve bundan da cok mutluyum

Cevap: selamlar herkese

Hoşgeldiniz Serdar Bey;

Bize kendinizden bahseder misiniz?

Comment

Cevap: Selamlar Herkese

29 yasında ankaralıyım tesadüfen nette dolasırken sizlere rastladım faydalı bir site oldugunu düşünerek üye oldum özel sektörde calısıyorum hafta içi bir gün iznim var onuda köyümüze bahce yapmıstık yaklasık 2 aydır bahceyle ugrasıyoruz hem iş hem bahce yoruyor tabiki ama diktiğimiz agaclar yaprak acınca insan daha cok bu işlerle ugrasmak istiyor

Comment

Bahçe, toprak işleriyle uğraşmak güzeldir.

Comment

Serdar bey hoşgeldiniz. Asıl tohumdan çimlendireceğiniz bir bitkiyi büyütseniz daha zevk alırsınız. Toprakla bitkilerle uğraşmak insanın hem sitresini alıyor, hemde huzur veriyor

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Serdar bey hoşgeldiniz. Asıl tohumdan çimlendireceğiniz bir bitkiyi büyütseniz daha zevk alırsınız. Toprakla bitkilerle uğraşmak insanın hem sitresini alıyor, hemde huzur veriyor
            mesela ne önerirsiniz örnek verirseniz ve bu mevsimde yapılacak bişeyse neden olmasın bana birde yeni diktiğimiz ağaclara bakımla ilgili püf noktaları bulabilecegim bir yer gösterirmisiniz agaclar meyve agacı ve tutmayanlarda var 5 adet

Comment

Ben genel olarak söyledim, şuan için tohumdan çimlendirme gecikti. Küçük bir tohumun ilgi ve alakayla çimlenmesi, büyümesi, ağaç olması, o geçen zaman içerisinde geçen evrede insana ayrı bir zevk veriyor. Siz nerede ne ağacı dikmiştiniz? daha ayrıntılı bilgi verirseniz uzmanlar cevap verirler.

Comment

ankarada yasıyorum dedemden miras kalan küçük bir alana meyve agacı diktik elma kiraz vişne armut ceviz ayva erik kayısı v.b agacları diktik etraflarınada domates nohut yeşil sogan fasulye ektik su aralar yağmur cok güzel yagdı allah tarafından cok sükür bereketli oldu yagmurlar

Comment

Working...
                X