fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kesme çiçek yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Kesme çiçek yetiştiriciliği

Merhaba
    Bu yararlı siteye yeni üye olanlardanım. Daha önceleri sadece konuları uzaktan takip ediliyordum. Kendi merak ettiklerimi sormakta geç kaldığımı fark ettim.
    Yol kenarında 5 dönüm arazi üzerinde kesme çiçek yetiştiriciliği için sera kurmak istiyorum. Ama yol kenarında olması çiçeklerin gelişimini kötü yönde etkiler mi? Ya da nasıl bir sera kurmalıyım?
    Bu konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
    Saygılar

Cevap: Kesme çiçek yetiştiriciliği

SERACILIK - BAHCESELFORUM linkinde kitaplar dolusu bilgiye ulaşabilirsiniz. Sorduğunuz sorunun tek bir cümleyle cevaplanması çok zor. Saygılarımla

Comment

bende yapmayıdüşünüyorum ama bakalım kısmet

Comment

Kesme çiçek gerçektende kazandırıyor üretim için düşünceleriniz çok güzel
        https://gardensel.com/tr/

Comment

bu işte para çoksa bende yaparım kaçırmam

Comment

Haberlerde dinlemiştim gerçekten iyi kazandırmış fakat bu her sene aynı güzellikte para kazandıracağı anlamına gelmez.

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Haberlerde dinlemiştim gerçekten iyi kazandırmış fakat bu her sene aynı güzellikte para kazandıracağı anlamına gelmez.
              Katılıyorum. Bir zamanlar gözlemelik biber çanakkale ve civarlarında oldukça tutuluyordu. Dolayısıyla iyi de karı vardı. Fakat bir sene sonra satılamadan, çürüyüp gitti. Haber arşivlerini kontrol ederseniz farkedersiniz.

Comment

Güzel örnek vermişsiniz üreticiler yada üretmek isteyen bu örneği baz alsınlar

Comment

Working...
                X