fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Domates

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Domates

Topraksız serada bir tohumdan 1600 Kg domates yetiştirmişler bu konuda bilgisi olan arkadaşlarla konuşmak isterim lütfen

Cevap: Domates

Bu olay dizayn gurubun dekardan 80 ton olayı yada başka bir deyişle domates ağacı hikayesi.

Comment

Bu olay insanlara pek inandırıcı gelmedi.Ben de inanmakta güçlük çekiyorum.

Comment

merhaba
        topraksızda böyle bi şey ancak lab. şartlarında bir sürü uygulama bgd v.s verilerek ticari karlılık düşünülmeden sadece yapmış olmak için yapılabilir.özel üretim tohum özel besleme ve bakım sonucunda deneysel anlamda yapılabilir.

Comment

Hayır hiçte öyle değil. Dizayn Gurubun yönettiği sistemin esası bu. Bir sırık domates fidesinden elde edilen bitkinin topraksız tarımda besin eriyiği ile bir yılda 13.000 adet domates alındığı vaki. Ancak bu japonların akan su kültürü sisteminden ibaret ve çok özel hibrit ancak GDo lu olmayan domates bitkilerinde alabildiği sonuçları içerir. Bununla ilgili geçmişte ben bir video yayınlamıştım ancak link ölmüş yine de tekrar yüklemeye çalışacağım ancak şu haberi okuyun:

JAPON HYPONİCA'DAN SİMAV'DA TOPRAKSIZ SERA DENEMESİ

Comment

peki selahattin bey ben yapılamaz demiyorum cevabımı dikkatli okursanız ben de mühendisim ve topraksızda çalışıyorum.ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.şimdi size soruyorum dönüme 55 ton alan o topraksız seralarının adlarını yazın da ben de araştırayım bilgime bilgi katayım.bu kadar karşı çıktığınıza göre yanıtıma ; saygılar......

Comment

Bu konuyla ilgili bahsettiğim videoyu youtubeye yerleştirmeye çalışıyorum. Çok şey söylemek çok abes geliyor.

Comment

BAKIN SELAHATTİN BEY
                O ZAMAN BEN SİZE SORAYIM TEKRAR O BAHSETTİĞİNİZ SERALARIN YIL BOYUNCA ÜRETİM KAPASİTESİ NE KADAR VE ÜRETİMDE SÜREKLİLİKLERİ VAR MI YALNIZCA BUNLARI CEVAPLAYIN O DA YETER... Bİ DE DÖNÜME KAÇ BİTKİ DİKİYORLAR BU SERACILAR ÇOK MERAK ETTİM.HAZIR SİZİNDE BU KADAR DENEYİMİNİZ VARKEN GERÇEKTEN ÖĞRENMEK İSTERİM.TİCARİ KAYGI İÇERMEDEN BU KADAR DOMATESİN TÜRKİYEYİ DOYURMASI LAZIM.....SAYGILAR

Comment

Telekomünikasyon İletiÅ?im BaÅ?kanlıÄ?ı

Comment

Working...
                  X