fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Muğla Dalamandan Selamlar.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Muğla Dalamandan Selamlar.

Merhaba arkadaşlar.
    Ben Özgür Özdemir. Dalaman Havalimanında çalışıyorum. Doğal yaşama ilgi duyuyorum. Muğla Üniversitesi Ortaca MYO Peyzaj ve süs bitkileri bölümünde öğrenciyim. Bu merakımı daha ileriye taşımak, bilgi ve tecrübe alışverişi yapmak için aranıza katıldım.
    Evimde yetiştirdiğim süs bitkilerim var ayrıca manisa gördes de babamın yetiştirdiği kiraz bahçesi dolayısıyla belli bir pratik tecrübem var. Hepinize bol yeşil günler dilerim.

Cevap: Muğla Dalamandan Selamlar.

merhaba arkadaşım bende çiçekçilik yapmak istiyorum ve kendimce tohum biriktiriyorum ama ordan burdan buluyom benim merak ettiğim birşey var biliyorsan cevaplaya bilirsen sevinirim bahar aylarında mart ve haziran arası sata bileceğim kendim ürete bileceğim çiçeklerin cinslerini biliyomusun ben bazılarını buldum ama tohumlarını ve soğanlarını bulmak mesele birde sen seklemen diye bir çiçek var onun soğanları nerde satılıyo biliyonmu?

Comment

Ben bulunduğunuz yeri tam bilmediğim için kesin bir şey söyleyemiyorum. Ancak sera şartlarında büyük ölçekli üretim yapacaksanız pazarlama şartları üretilecek çeşitleri belirler. Daha küçük ölçekte üretimde ise pazarlama ile birlikte iklim şartları da önem taşır.

Comment

siklamenin satışı Cyclamen (Sıklamen) Saksıda - Fidan Satışı, Bahçe, Fide Satışı İnternetten Fidan Siparişi, Bodur Aşılı Sertifikalı Meyve Fidanı Süs Bitkileri adresinde yapılıyor.

Comment

çok saol arkadaşım

Comment

Working...
          X