fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'dan merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ankara'dan merhaba

Henüz yeni yeni foruma yazıyorum aslında uzun zamandır okuyucusuyum forumun. Başka bir foruma üye idim ve orada paylaşımda bulunuyordum ama oradaki dikta şeklindeki uygulamalar neticesinde oradan soğudum. Daha çok teknik bilginin yer aldığı bu forumda olmaktan gayet hoşnutum.

Ankara'da bitkilerini eşimle birlikte yeni tesis ettiğimiz teraslı bir evimiz var burada ladin, kütük asma, petunya, sardunya, gül, hanımeli klematis gibi çiçeklerin yanında küçük bir çim alanım dahi mevcut. Fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım yakın zamanda inşallah.

Ayrıca sebze balkonunda 2'şer fide olarak hıyar, domates ve biber ve küçük domates de mevcut. Sebzelerden bu sene memnun kalırsam seneye fide sayısını arttırmayı düşünüyorum.

Selçuk,

Cevap: Ankara'dan merhaba

Hoş Geldiniz,kolay gelsin.Sağlık ve başarı dileklerimizle....

Comment

h.g arkadaşım o ağaçlar netten benide attılar dermişim

Comment

Hoşbulduk,

Beni kimse atmadı. Ben artık orada bulunmuyorum sadece.

Comment

iyi hoş burada ortam güzeldir samimidir kimse kimseyi hor görmez yani bahçesel üyelerinindir hatta bu konuda yazı var okuya bilirsin herkez allah rızası için yardım eder bilgi verir çıkarsız ve karşılıksız yani normal paylaşımlar bilgi paylaşımı yardım amaçlı zaten türkiyenin en iyileri bizim sitede bir sürü bilgili işinde kendini aşmış kişiler var önde gelen her konuda yardımcı olurlar kimse eli boş dönmez falan yani memnun kalırsın sitemizden çünkü herkez memnun kalıyo falan ilerki günlerde görürsün ama site genelde kışın çok kalabalık oluyo şimdi herkezin işi yoğun

Comment

Herkes çalışıyor demek bahçeyle uğraşıyor.

Güzel bilgiler edineceğimden eminim.

Sevgiler,

Comment

genelde sitedeki uzmanlar ziraat mühendisi onun dışında herkezin biraz tarlası bağı bahçesi arısı falan var onun dışındada herkez üçüncü iş olarak bahçeselli o yüzden biraz yoğunlardırlar

Comment

ağaçlar net battımı ordan buraya çok transfer var

Comment

ağaçlar net battımı ordan buraya çok transfer var
                  Sn. Sebasteli bu mantalite ile davranan herkes batmaya, ötekilenmeye, itilmeye boyun eğecektir birgün.

Comment

Working...
                  X