siteye uğramayalı uzun süre olmuş geçen günlerin farkına bile varamamışım yoğun ve kötü günler bitti sadece acısı kaldı zamanla onunlada baş etmeyi öğreneceğim. yeniden sitede olmak güzel iyi geliyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
herkese yeniden merhaba
Collapse
X
-
Cevap: herkese yeniden merhaba
Bütün katılımcı arkadaşlarımı selamlıyarak, burada oluş sebebini açıklarken kendimide tanıtmış olacağım.
Arkadaşlar bir doğa dostu bir yeşil sever olarak çevreciliği esas sayan bir hobi anlayışı ile başlayan toprak bitki severliliğim 1997 yılında geliboludaki yazlık evimin bahçesinde organik atıkların toprağa kazandırma düşüceleriyle başlayan çalışmalar, beni önce kompost sever bir anlayışa götürünce bu alanda hiçbir bilgi birikimim olmayışı beni kaynak aramaya iterken.
Kendimi internetin deryasında aradıklarımın fazlasını bulmanın heyecanı içinde, kendimi forumların paylaşımlarıyla geliştirerek kompost işleminin ötelerinde gelişmemi sağlayan paylaşımlardan yaralandım.
Bu bilgi birikimimi, Bilenin bilmeye borcu ilkesine dayanarak paylaşmaya karar verdim.
Bir çok paylaşım sitelerinin forumlarında değişik kullanıcı adlar kullansamda bilgilerimi daha geniş kitlelerle paylaşım esasını taşımaktadır, burada bir öğretmen edası içinde değil paylaşımlardan aldığımı tekrar paylaşımlara sunma hazzı içinde yapmaktayım, paylaşım inancımda herzaman paylaşılan bilginin yorumuna değer vermişimdir.
Mesajlardaki yorumların içeriklerinde hep yeni bilgiler yorumlama, benim gelişmeme sebeb olduğundan, kişilerin niyetleri düşüncelerini ve eleştirilerini art niyet olarak almadığımdam, bu benim gelişmemi sağlayan olaylara değişik açıdan bakmamı sağlamış, ben polemikler içinden doğrular yönünde hareket etme becerisi göstermesini bilmişimdir.
Ben bahçe, toprak, kompost, bitki besleme konularıyla geliboludaki bahçeli evimde hobi çalışmalarıyla emekliliğimi değerlendiriyorum, bu alanlarda büyük bir bilgi birikimine sahibim halen ağaçlar net üyeliğim var birikimlerimi daha geniş kitlelere yaymak için hobi çalışmalarıma uygun bir form sitesi olduğundan paylaşım inancımdan dolayı burada bulunarak faaliyetlerime ivme kazandırarak daha etkin olmak istediğimden bu sitede varım.
Buradaki açıklamar içersinde kendi bilgi ve çalışmalarımı anlatmaya çalıştım, tabii sizlerin gözünde ayırıntılarda ki bilgilerin açıklanmasında gözden kaçmış olanların sizlerin yorum ve anlayışlarınıza göre eksiklik olabileceklerini tamamlamak için mesajlarınızı ileterek tanışma bilgilerimin eksikliklerini gidermek isterim, hepinize en iyi paylaşımlar dileklerimi yineliyerek sevgiler sunarım.
Saygılarımla.Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.
Comment
-
Cevap: herkese yeniden merhaba
Başınız sağolsun Allah sabır versinsevgi onur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaalesef 5 haziranda kaybettik
Comment

Comment