Gelibolu Saros dan katılıyorum.Amacım çiçekler ve meyve ağaçlarıyla ilgili bilgi edinmek..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhabalar...
Collapse
X
-
Cevap: Merhabalar...
çiçekçi kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGelibolu Saros dan katılıyorum.Amacım çiçekler ve meyve ağaçlarıyla ilgili bilgi edinmek..
çiçek işine yenimi başlayacaksın? yani çiçekçilikmi yapacaksın yoksa evin içinmi çiçek yetiştireceksin?
Comment
-
TAŞDEMİR TARIM ZİRAİ İLAÇ DAMLAMA SULAMA SİSTEMLERİ BAGFAŞ GÜBRE,GEMLİK GÜBRE BAYİ
DENİZLİ/ÇİVRİL
0258 713 13 72 İŞ.
ÖMER TAŞDEMİR&CEMAL TAŞDEMİR
[email protected]
aha bi toprak daha buldum
Comment
-
merhabalar, bu güzel siteye emeği geçen herkezi kutluyorum.emeklerinize sağlık. emekli öğretmenim.ısparta'da oturmaktayım. son zamanlarda kültür mantarı üretimine merak saldım. şartların uygun olduğuna kanaat getirirsem teşebbüs etmek istiyorum.buradan öğrenecek çok şey olduğunu zannediyorum.
Comment
-
birtane mantarcımız var herkeze her konuda yardım ederim demişti ama ismini unuttumripple Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhabalar, bu güzel siteye emeği geçen herkezi kutluyorum.emeklerinize sağlık. emekli öğretmenim.ısparta'da oturmaktayım. son zamanlarda kültür mantarı üretimine merak saldım. şartların uygun olduğuna kanaat getirirsem teşebbüs etmek istiyorum.buradan öğrenecek çok şey olduğunu zannediyorum.
Comment

ondan kolay ne var bir iki gül dik bir köşelere bir iki patetes çiçeği taşlı bir küçük yol kenarlara çim süper olur
Comment