fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SLM EŞKİYA NERELERDESİN.....CEVİZLERİMİ DİKTİM....:d

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• SLM EŞKİYA NERELERDESİN.....CEVİZLERİMİ DİKTİM....:d

Sevgili Eşkiya uzun zaman oldu forumlarada takılmıyon artık parayı buldun galiba ....:d
    22.08.2010 tarihinde tarlama 6 adet Bilecik Şebin cevizlerini dikmiş bulınmaktayım...
    3 adet yarı bodur kiraz 2 adet armut 2 adet kayısı 2 adet elma ve 2 adet eşme ayvası da beraberinde diktim....Bunların hepsini tüplü aldım.Çünkü dikim mevsiminde durum uygun değildi....Neyse foruma yazarsan heberleşiriz.... Selamlar ....

Cevap: SLM EŞKİYA NERELERDESİN.....CEVİZLERİMİ DİKTİM....:d

a.s abi h.g ben artık bu üyeliğe girmiyorum ölüm tehdidi alıyor bu üyelik dermişimmmm yeni üyelik açtımda başka ona takılıyom senin özele yazarım ama sen bi görünüyon birdaha girmiyon allah bilir taaa 2 aysonra görünürsün sitede aslında bende bu sıralar seyrek takılıyom giremiyom işler yoğun ondan ama kışın bol bol vakit olur ama sen ağaçları şimdi neden aldınki pahalıya patlamıştır sana kışın alırdın kasım gibi daha ucuz olurdu3liraya 4 liraya bulurdun ama farketmez zaten azya bişi deyişmez kışın bende sana asma ve gül fidanı vereyim biraz ama sonraki seneye çok olursa daha çok veririm istersen bende çok var zaten seneye daha çok olacak hem çok güzel farklı güllerde olacak ama kışın kasım gibi de var ama normal güller var farklı deyil beyaz sarı kırmızı öle asma fidanıda var yani işler yolunda gidiyo herşey umduğum gibi gidiyor güzel üretim işi iyi fidancılıktada para var gibi ama önce güven sağlamam lazım gibi öle yani işler hayal ettiğim gibi tıkırdıyoruz iç güvesinden hallice ama üretim işi çok zevkli güzel yani her gün yeni bişiler öğreniyom seneye daha çok şey yapmak istiyom öle iyi yani sen şu an ne işle meşgusün tarladamı takılıyon?

Comment

Tarımdan kim parayı bulmuş ki Eşkiya bulsun.Özellikle küçük işletmelerin değil para bulması , çebinden bol bol para harcaması lazım.

Comment

abi zaten tarımdan parayı bulmayacağızki kazanacağız çalışırsak allah verir belki sanırım sankim gibi ama para kazanmak derken zengin olmak deyil evimi damımı yapmak yetecek karnım doyacak kadar para kazanmak yeterli ama zaten bizim senin küçük işletme dediğin tarla işletmenin i si olmaz ben sadece farklı şeyler yaparak daha çok yani şu anki kazandığımızdandaha çok para kazana ileceğimi gördüm ama seneye belli olacak gibi sankim

ben demiştim burbal abi ta iki ay sonra girer diye burbal abi iki ay sonra görüşmek üzere hoşça kal allaha emanet ol.

Comment

Working...
        X