fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selam

Selam, Siz güzel İnsanlarla beraber olmaktan mutluluk duyarım.

Cevap: Selam

erdinchalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam, Siz güzel İnsanlarla beraber olmaktan mutluluk duyarım.
    Aleyküm selam.Hoş geldniz.

Faydalı faydaşımlar dileğiyle...

Comment

Hoşgeldiniz Sayın erdinchalim Kendinizi tanıtır mısınız?

Comment

Kendimi tanıtmakta pek becerikli olduğumu zanetmiyorum, Ama zamanla İnşallah.
        Başlangıç olarak : Bulgaristan'ın Yeşil Deliorman Diyarında dünyaya geldim, o yüzden olmalı ki Toprağı, Yeşili ve tüm canlıları çok seviyorum.

Sn.Biomer benim adıma lansmanımı sen de birazcık yapabilirsin

Comment

Sayın Erdinchalim; lider vasıflara sahip, etkili bir yöneticidir. Her zaman memurunu korur. Fikirleri, ileride başımıza gelebilecek çeşitli tehditlere karşı, değerli tecrübeleri ve basiretiyle bizleri her zaman uyarmıştır. İkazlarına kulak verenlerse her zaman kazanmıştır.

Tabi kendisiyle yaklaşık 6 aydır tanışıyoruz. Zamanla daha çok yakınlaşmalarımızın olacağını ve birbirimizin çeşitli vasıflarını öğreneceğimizi düşünüyorum.

Comment

Bu arada Üstadım Sn. Selami Saraç Bey efendiye bu harika, bilgi dolu siteyi Ülkemize kazandırdığı için kalben teşekkür eder Saygılarımı sunarım.

Comment

erdinç abi sende ziraat mühendisiysen ben bişiyi merak ediyorum bunu kimse bilmiyo ben kışın yabancı ceviz alıp dikeceğim chandler pedro falan ama ben bu cevizi millete anlatınca herkeze hoş geliyo herkez almak istiyo ama pahalı ben şimdi kışın bu cevizin tohumlarından yani kuru ceviz alıp poşetlere gömüp birsonraki seneye millete satacağım bu cevizler mesela chandler tohumları chandler olurmu birde mesela chandlerin tohumları yine chandler olurmu ve bu chandlerin tozlayıcısı fernor ve fernette bu tohumdan çıkan cevizler yine fernor ve fernette tozlayıcısı istermi mesela ben birisine birtane chandler verdim diyelim bu cevizin yanına yine mesela birtanede fernor cevizzmi vermeliyim sence? ama kızma bakalım insanlara neden aşısız ceviz satıyon diye en kötü ihtimal doğaya hizmet etmiş olruz ama ben bir yerde okumuştum amarikalılar bu cevize sadece dallarını udanır hale getirmişler diyer cevizin yapısında değişikliik yapmamışlar yani birisi bu cevizi tohumdan dikersen yine aynısı olur aslı deyişmez demişti bu konuda bilgin varmı veya senin bıranşın farklımı?

Comment

Sevgili Balböceği Maalesef ben ziraat müh. değilim dolayısı ile bu konuda sana yardımcı olamam ama umarım bu güzel topluluk içinde sana yardımcı olacak bir çok üstadlarımız vardır.

Comment

yok...... ceviz konusunda herkezin kafasında farklı bakış açıları var herkez kendince bişiler düşünüyo o yüzden senin şartlarına yapabileceklerine uygun cevap vermek yerine herkez kendi kafasındakini anlatıyo şimdi millet coşar git aşıla der mesela tabiatcı abi yabancı cevizleri sevmez o yerli ceviz dik der sütyetmez hoca 20 dekardan aşağı olan soruları yanıtlamaz ubeyd abide ne yaparsam doğru yapıyosun hallederiz der ama unutur

Comment

Working...
                  X