fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mantar yetiştiriciliği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• mantar yetiştiriciliği

slm arkadaşlar öncelikle herkesin bahramını kutlarım ben muğla Fethiye nın bi yaylasındayım (seki) burada depo kurup mantar yetiştirmeyi düşünüyorum daha önce bu işi hiç yapmadım ama korkuteli ve dirmil de yapanları gezdim şu anda depomun raflarını ve ısı yalıtımını tamamladım klimalarda hazır bundan sonraki aşamalarda kompost nerden alabilirim ve pazarlaması hakkında bilgiye ve tavsiyeye ihtiyacım var yardım bekliyorum
    e mail: [email protected]

Cevap: mantar yetiştiriciliği

bu konuyla ilgili bilgi edinebirseniz banada haber veriri misiniz? cep telefonum:0532 274 6415 e-mail adresim:[email protected]

Comment

kompost antalyada satıldığını duymuştum ama kendinde yapa bilirsin yapılış şlekilleri sitemizde vardı

Comment

Antalya korkutelinde bir cok yer kompost üretiyor. buralardan alabılırsınız

Comment

merhaba arkadaşlar.ben aranıza dün katıldım.aydın kuşadasında yaşıyorum.bende mantar üretmek istiyorum.kuşadasına en yakın kompost üreticisi nerede bilen varmı.telefonum 0543 7496034.teşekkürler.

Comment

kusadali arkadasım bende mantar üretimine yeni basladım izmirde pek fazla yapan bulamadım sana tavsiyem denizliden agromantar ile irtibata geçmen hem adamlar bilgi veriyorlar hem misel hem kompost konusunda yardımcı oluyorlar saygılar

Comment

eğer bu işe yeni başlayacaksan eğer kompostu öncelikle hazır almanı tavsiye ederim kompostu kendin yapmayı öğrenene kadar

Comment

teşekkür ederim.arayacağım.siz ne kadarlık bir alanda ekim yapıyorsunuz

Comment

kusadali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  teşekkür ederim.arayacağım.siz ne kadarlık bir alanda ekim yapıyorsunuz
                  ben daha tam olarak ekime baslamadım ama baenim yerim 40m2 ben ileriye dönük yatırım amacıyla baslamak istiyorum daha önce çamasır sepetinde ekim yapıyodum ama oda ancak bana kadar

Comment

slm arkadaşlar bende mantar yetiştireceğim.120 m2 depom var havalandırma ve ısıtma sistemimi kurdum iş sadece kompos un getirilmesine kaldı biliyorum bende yeniyim bu işte ama sorusu olan arkadaşlara yardım etmek isterim

Comment

merhaba arkadaşlar yaprak mantarını tavsiye ederim ben size Denizlide hayger organik gıda adında bir var yardımcı oluyorlar eğitimi kompost satışı yaprak mantarı satışı birde geriye alıyorlar ürettiğin mantarı
                      0258 267 1696
                      Hayger Mantar
                      [email protected]

Comment

Working...
                      X