fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• selam

ben zafer.. nihayet hayatımı çiftçilikle geçiriyorum
    paylaşımlarınızı bekliyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak dileğiyle..
    herkese selam.

Cevap: selam

Merhaba arkadaşlar,

ben yeni üyenizim. size bir sorum olacak..
    Kimyon ekimi için anız yakılmalı diyorsunuz,
    anız yakımının yasaklandığını biliyorum buna rağmen
    bunu nasıl çözebilirim. ( ekim yapılan yer orman bölgesi değildir)

teşekkürler..

Comment

ziraat mühendislerine bu soru sorulurmu burdaki herkez doğa hayranı burdaki insanlar her bir yeşil bitkinin deyerini bilirler her bir böceğe önem verirler sen anız yaktığında kaç binlerce böcek ve yeşil bitkiyi öldüreceğini biliyonmu? herkez anızını yaksa nolur biliyonumu? bende bilmiyom ama bilenler vardır

Comment

doğanın degerini paylaşan insanlarla beraber olmak ne güzel ,bende kendimce doğayla ibirliği içerisinde yapabilecegim ekonomik ve soyal paylaşiımlar içerisind olmak istiyorum bana bu konuda destek verecek arkadaş ve dostlarımı beklerim ve onlarla kaderde yazılan ne ise paylaşabirim herkese mutluluklar dilerim.

Comment

Selam Balböceği,

beni utandırıyorsun bu bilgiyi ben bu siteden okuyarak öğrendim..

ben bir doğa severim hatta herkesten biraz fazla severim ) beni tanıyanlar bilir

bu yıl kimyon ekeceğim, tek isteğim verimimi artırmak. bu yıl ilk defa deneyeceğim ve bu

konuda tecrübesizim

Beni biliçlendirmeniz dileğiyle..

Comment

yesil1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            doğanın degerini paylaşan insanlarla beraber olmak ne güzel ,bende kendimce doğayla ibirliği içerisinde yapabilecegim ekonomik ve soyal paylaşiımlar içerisind olmak istiyorum bana bu konuda destek verecek arkadaş ve dostlarımı beklerim ve onlarla kaderde yazılan ne ise paylaşabirim herkese mutluluklar dilerim.
            Her zaman birlikteyiz. Hoşgeldiniz.

Comment

zaferyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Selam Balböceği,

beni utandırıyorsun bu bilgiyi ben bu siteden okuyarak öğrendim..

ben bir doğa severim hatta herkesten biraz fazla severim ) beni tanıyanlar bilir

bu yıl kimyon ekeceğim, tek isteğim verimimi artırmak. bu yıl ilk defa deneyeceğim ve bu

konuda tecrübesizim

Beni biliçlendirmeniz dileğiyle..
              ben hiç kimyon görmedim ama o kadar getirisi çok olamadığını biliyorum bazı kişiler denemiş sadece deneme yanılma ile göre bilirsin ama çok karlı deyil diye biliyorum ama mutlaka sitede bilenler vardır ama anız işini bilemem ama tarladaki anızın buğdaylara zararlı olduğuynu biliyorum faydası yok diyolar ekinin çıkma şansını zora sokuyo herhalde birde mesela bizim buralarda haşhaş ekerler o çapalandığı için içinde kalan buğday arpa tohumları zor olur ama şimdilerde ilaç kullanıyolar buğday arpa cinslerini öldürüyo haşhaşlı öldürmüyo öle ama anız işleme aygıtlarıda var tprak tvde görmüştüm ama masraflı olur aslında bizim tarlanın etrafınıda yaktılar ama o civara çobanlar gelmesin diye aslında sana yardımcı olabilecek kişi tabiatcı abidir ama oda doğa aşığı sana anızı yaktırmaz emin ol ama modern işleme aygıtlarından bahseder

Comment

biomer abi sureyi sonunda anladım

Şüphesiz Allah, bir sivrisineği de, ondan üstün olanı da, (herhangi bir şeyi) örnek vermekten çekinmez. Böylece iman edenler, kuşkusuz bunun Rablerinden gelen bir gerçek olduğunu bilirler; inkâr edenler ise, "Allah, bu örnekle neyi amaçlamış?" derler. (Oysa Allah,) Bununla birçoğunu saptırır, birçoğunu da hidayete erdirir. Ancak O, fasıklardan başkasını saptırmaz. (Bakara Suresi, 26)

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  biomer abi sureyi sonunda anladım

Şüphesiz Allah, bir sivrisineği de, ondan üstün olanı da, (herhangi bir şeyi) örnek vermekten çekinmez. Böylece iman edenler, kuşkusuz bunun Rablerinden gelen bir gerçek olduğunu bilirler; inkâr edenler ise, "Allah, bu örnekle neyi amaçlamış?" derler. (Oysa Allah,) Bununla birçoğunu saptırır, birçoğunu da hidayete erdirir. Ancak O, fasıklardan başkasını saptırmaz. (Bakara Suresi, 26)
                  Sure değil, ayet.

Comment

bakara suresi 26 yazıyo

Comment

Working...
                    X