fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• tanışma

slm ben ziraat müh. son sınıf öğrencisiym ...konyada okuyorm

Cevap: tanışma

Hoşgeldiniz. Hangi bölümdesiniz?

Comment

hangi bölümm ??

Comment

bitki koruma bölümü

Comment

kutay.42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bitki koruma bölümü

bitki koruma derken doğayı insanlardan korumamı ? yoksa bitkiyi soğuktan koruma gibimi? yoksa nesli tükenenleri koruma gibimi?

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bitki koruma derken doğayı insanlardan korumamı ? yoksa bitkiyi soğuktan koruma gibimi? yoksa nesli tükenenleri koruma gibimi?
            farklı bi yaklaşım biz kültür bitkilerini fiziksel mücadeleyi,kültürel önlemleri ,son care olarak da doğaya en az zararlı olan kimyasalları kullanarak onları hastalık ve zararlılardan korumak veya yapacakları zararı min. seviyeye getirmek desem bile tam karşılamaz bitki korumayı galiba

Comment

kutay.42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              farklı bi yaklaşım biz kültür bitkilerini fiziksel mücadeleyi,kültürel önlemleri ,son care olarak da doğaya en az zararlı olan kimyasalları kullanarak onları hastalık ve zararlılardan korumak veya yapacakları zararı min. seviyeye getirmek desem bile tam karşılamaz bitki korumayı galiba
              eeee bunları herkez yapıyo önemli olan benim yazdığım üçünü yapa bilmek dermişim bende soğuktan koruma üzerine çalışıyosun sanmıştımda bizim cevizler var her sene bahar soğukları verimi düşürüyo onu soracaktım aradığım adamı buldum sandıydım

Comment

Working...
              X