fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SELAM

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• SELAM

ben Okan Besim . Batitrakya-Gumulcinedenim. Ziraat Ekonomisi son sinif bitirmek uzere staj yapiyorum... sitenin yeni uyesiyim umarim birbirimize faydali oluruz hahaha

e-mail = [email protected]

Cevap: SELAM

hep böyle diyolar ama ziraat mühendisleri ve özellikle peyzajcılar geldikleri gibi gidiyolar herkez kendini taktim ediyo hava atar gibi ben şurda şu bölümde okuyorum diye ama birdaha kimseyi göörreemmiiiiiiiiiiyoooooooooooruuuuuuuuuuuuuzzzzz zzzzzzzzz...

Comment

Gereksiz simge ve harf kullanmayınız.

Comment

Aga anlamadim nesin ne ayaksin ama ciftci cocuguyuz yok domates cekirdekte nasil yetisir yok fidan nasil falan filan biz onlari astik paradan haber ver ticaretten sen onu goster birak balkondaki seker otuyla bi xxx kazanamayan nar ureticilerini

Comment

saygim var sonsuz ama ticaretten goster birkac hayat kurtaR bilim ilim ulasiliriz birak einstein pasteur ayaklarini..

Comment

bişi anlamadın dimi genelde herkez sen gibi geliyo yok ben şurda şu ünüversite okuyorum diyo kendini taktim ediyo çok faydalı olacağıma inanıyorum diyo sonra birdaha yüzünü gören cennetlik gibi oluyo yani böle sende hava atar gibi girmişsin siteye o açıdan

Comment

okanbesim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Aga anlamadim nesin ne ayaksin ama ciftci cocuguyuz yok domates cekirdekte nasil yetisir yok fidan nasil falan filan biz onlari astik paradan haber ver ticaretten sen onu goster birak balkondaki seker otuyla bi xxx kazanamayan nar ureticilerini
              biz buradakiler genelde ticaret için bulunmuyoruz sen çok paralar azanmak için buradaysan yanlış yerdesin sitenin önde gelenleriyle bir konuş herkez burada işini para kazanmak için deyil öncelikle allah rızası için sonrada doğaya faydalı olmak için bulunuyolar anladıysan???

Comment

Working...
              X